Živí mrtví: Počátek konce

65%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
hrumsrt
hrumsrt
9 478 bodů
6
Jako velký fanoušek TWD nějak nechápu, jak stejní tvůrci mohou stát i za tímhle projektem. Ano, má to sice vzestupnou tendenci, a když přetrpíte opravdu příšernou úvodní sérii, tak už se na to postupně dívat dá. Jakým způsobem se buduje vztah k postavám, jak jsou dějově ucelené série, to vše je zlé. Nějak nechápou, že bez chodců je zombie apokalypsa úplně o ničem. Chybí mi tam to prosté probojovávání se hordou, strach z pokousání a to ani nemluvím, jak odbyli i samotná klíčová zjištění o nákaze. Ale po čase si na to pomalu zvykám.. S každou další sérií si to stojí v jistých ohledech lépe a při čekání na mateřský seriál slouží dobře, leč spíše nedůstojně. 1. série - 40%. 2. série - 60%. 3. série - 75%.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 461 bodů
5
Moc jsem od tohoto seriálu nečekal, proto sem byl míle překvapen 1 sérii, kdy člověk vidí, Pád infrastruktury a lidstva jako takového. 2.serie pořád napínavá a člověk čeká co přijde. Bohužel 3.serii jsem prozival, ta hodně zklamala,zombie poskromnu, dialogy nudné až otravné.. Končím 3.serii
skylark13
skylark13
2 091 bodů
6
Oproti startu původního Walking dead slabé, větší akce a napětí byly až v posledním dílu a to je málo, mohlo to být lepší, ale i lepší. (60%)
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
4.5
Stejná nuda jako původní Živí mrtví poté, co Darabont odešel. Ale seriál holt neustále vydělává, tak proč se na něm nepřiživit...
Shluken
Shluken
1 496 bodů
10
První díly zatím hodně zajímavé, uvidíme co bude dál....
Petretzz
Petretzz
596 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!
spacino
spacino
452 bodů
5
Podle toho, co jsem před shlédnutím četl, tak to měla být bomba. Psalo se tam, že ve vysvětlení jak vznikla nákaza je obrovský potenciál, já souhlasím, ale rozhodně ten potenciál nevyužili! Přišlo mi to celkem nudné, žádné napětí, co se asi tak stane, prostě nic.
  • Scénář