Cars Toon: Burákovy povídačky

71%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Výborný animák,který pochází ze světa filmového vesmíru Auta. Vše se točí kolem rezavého Buráka,který vypráví jednu neuvěřitelnou historku za druhou. Jednou se tak ocitneme v Japonsku při pouličních závodech (Rychle a zběsile) jindy zase ve Španělsku při býčích závodech. Burák toho má hodně na srdci a mne to vážně hodně baví a můj malý synovec to také miluje.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7
Na Burákovy povídačky si docela živě vzpomínám a v dětských letech, kdy jsem na DVD sjížděl (mrk, mrk) Auta téměř neustále, mi Burákovy povídačky přišly jako adekvátní náhrada, kterou jsem chtěl vyplnit čekání na Auta 2. Malé epizodky rychle odsýpají, některé mají i fajn nápady a hlavně jsou totálně střelené, že mé malé já jásalo nadšením. Dnes už ale smířlivějších 70% dávám hlavně spíš nostalgicky, neboť ne všechny epizody strefují terč tak dobře, jako jiné.
Jonák
Jonák
1 755 bodů
8
Pro fanouška celé pixarovské serie "auta" jistě super 3 minutové krátkometrážní snímky, které bereme-li jako takové bonus (byly součástí jako bonus na dvd u plnohodnotného snímku "auta") tak svůj účel plní skvěle. Jedná se o zajímavé, místy vtipné grotesky - povídky, které si Bourák vždy originálně a zajímavě vymýšlí.