Kravaťáci

79%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Kravaťaky jsem dokázal sledovat jen jednu sérii a pak můj zájem nějak opadl. Přes všechny kvality jenž tento seriál určitě má jsem se nemohl přenést přes to, že si byla schéma jednotlivých dílu vždy velmi podobná a ze samotného práva jsem se zde dozvěděl kulové. Každopádně pokud máte rádi seriál kde hrají prim frajeři v drahých oblacích a všude je luxus a krásné ženy, tak by jste měli dát Kravaťákům šanci.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Tenhle seriál neni zrovna můj šálek čaje. Ne proto, že bych byl nějakej trouba a nevěděl o co tam jde, nebo tak. Jenom mi seriál nepřijde dostatečně zajímavý.
  • stylově propracované.
  • kvalitně natočené.
  • nepříliš poutavé (alespoň pro mě).
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
10
Seriál se skvělým tempem, parádním vývojem postav a napětím tak hustým, že by se dalo krájet. Je krásné, jak se charaktery dokážou atakovat pouhou mluvou, předpisy, paragrafy a odstavci.
lukasopicasso
lukasopicasso
890 bodů
7
Další z mnoha televizních show, která neví, kdy to zabalit. Po čtyřech téměř dokonalých sériích se začíná celý koncept a dějové linky opakovat a u sedmé série je to již vyloženě otravné. Je sice milé sledovat všechny tyto sympatické postavy, ale postupem času můj zájem sledovat dokola to samé nenávratně opadnul. V období let 2014 - 2016 se jednalo o jeden z mých zcela nejoblíbenějších seriálů, jehož téměř každou epizodu jsem hltal jedním douškem, ale momentálně si dávám již druhým rokem pauzu a až nebudu mít nic důležitějšího na práci, tak se možná k posledním dvěma (a konci 7.) sériím z nostalgie vrátím. Ale chce to čas a trpělivost... S01 8/10 S02 9/10 S03 10/10 S04 9/10 S05 7/10 S06 7/10 S07 6/10
N333meziiiz
N333meziiiz
690 bodů
8
Prvních pár sérii jen tento seriál zábavný a po každém díle si řeknete "ještě jeden" seriál se po 3-4 sérii snaží dohnat cílovou čáru která už je dávno za nima. Mimochodem takhle práva fakt nefungují.Abych to shrnul v seriálu se nachází lidé co se snaží obejít systém a z vinného cloveka udělat nevinného člověka. Dávam tomuto seriálu 7/10 jen kvůli tomu že pár sérii jsem si užil a nezapomenu na ně.
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
10
Po čtyřech sériích nemohu jinak než posunout Harveyho Spectera a spol. ve svém žebříčku TOP10 na třetí nejvyšší příčku (hned pod Simpsonovi a Přátelé). Tento seriál stojí na třech postavách. První z nich je Harvey... Gabriel Macht se v nekompromisním Harveym, který udělá pro vítězství cokoliv, našel. Je schopen čehokoliv, právo miluje, ale nezdráhá se ho překroutit ve svůj prospěch a své vítězství. Je to přesně ten typ bastarda, kterým by jste jakožto právníkem opovrhovali. Přesto musí všem postupem času dojít, že má srdce na správném místě a že se zde zrodila další kultovní postava (...mrk Hanku Moody). Na druhé straně proti němu stojí respektuchtící Louis "krysí ksicht" Litt , kterého sem si postupem času oblíbil skoro stejně jako Harveyho. "Pojítko" Donna je už kapitola sama o sobě :-) (btw. nejlepší ženská seriálová postava ever!!!). Sledovat právnické a osobní eskapády této bandy je potěšení. Musím se přiznat, že jsem tam moc fandil postavám naposledy u Přátel... těším se na další vývoj! LITT THE HELL UP! První série: 80% Druhá série: 100% Třetí série: 100% Čtvrtá série: 90%
sisisi
sisisi
441 bodů
9.5
Skvělý seriál, zajímavé zápletky, super herci, geniální hlášky a scény. Můj moc oblíbený seriál. Můžu jen doporučit.