Vzpomínka na Titány

75%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Průměrný sportovní film o už celkem tradičním palčivém americkém tématu. Už to začíná být pomalu klišé, že každý druhý sportovní milník začíná tím, kterak se dá do kupy pár černošských hráčů s bílými a po počátečních neshodách válcují jednoho soupeře za druhým.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Slušné sportovní drama s výborným Denzelem Washingtonem, které mě bavilo od začátku do konce. Washington jako trenér nemá chybu.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Kvalitní řemeslo, které je milé a dravé. Aby taky ne, když nad tím vším drží pevnou ruku producentská špička oboru - Jerry Bruckheimer. Jeho dohled zajistí, že ten film je přesně oním zábavným mixem stabilního zážitku, který v některých momentech vyčnívá svojí pečlivostí a přesností. Zároveň je ale hlavním důvodem, proč nevyčnívá víc, protože Jerry se později v rámci své kariéry do větších risků nepouštěl a až na pár vzácných výjimek jel na jistotu (jako zde). Rozhodně to není výtka, protože všechno je přesně na svém místě, ale je potřeba s tím počítat a uvědomit si to co nejdřív. Poté vám už stačí se nechat pohltit kvalitním zážitkem, kterému ale v mých očích chybí větší výjimečnost.