Lekce neslušného chování

67%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Parádní překvapení. Je to přesně ten druh komedie, která vám vykouzlí po celou dobu takový ten příjemný úsměv a dokonale zvedne náladu. Jednak díky atmosféře na krásném anglickém sídlu, parádnímu soundtracku a úžasnému anglickému humoru. Z herců mi kromě Firtha (ten parchant je nehorázný sympaťák v jakékoli situaci) a sexy Biel (a to myslím opravdu sexy Biel) ještě hodně sedl sluha Furber (výborný xichtík Kris Marshall). 8/10
avenis
avenis
9 067 bodů
7
Britské filmy mě málokdy zklamou. Už jen pro to báječné prostředí. Ale tady to drhlo. I když Kristin Scott Thomas je mou oblíbenou herečkou. No, suma sumárum, na jedné straně britské reálie a suchý humor, na druhé straně lehké vsunutí současného chování a zubatá Jessica Biel, budiž. Přiznávám, že jsem se podívala podruhé jen proto, že jsem si předtím nezapsala své postřehy. (1.7.2022)
cerfik
cerfik
7 933 bodů
10
Ohromného překvapení se mi dostalo v podobě této úžasné komedie sršící britským suchým humorem, skvělými hereckými výkony, inteligentními dialogy a milou kamerou hrající si s krásami anglického venkova ve šlechtickém stylu. Nemám co bych téhle komedii vytknul.
Režisér
Režisér
192 bodů
9
Vynikající film a opravdu šťastný konec.