Tom a Jerry

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Už od malého dítěte miluji animáky. Tom a Jerry byli mí nejoblíbenější hrdinové a vlastně i stále jsou. Tento celovečerní snímek sice nedosahuje takových kvalit jako seriál z roku 1940,ale i přesto dokáže pobavit. Tedy hlavně věrné fanoušky,kterým jsem právě i já.
Fingon
16 886 bodů
6
I když na tomhle filmu spolupracoval jeden z tvůrců původních cartoonů jako kreativní konzultant, postavy vycházejí spíše z Toma a Jerryho vz. Chuck Jones, což je škoda.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Může být. Pěkná podívaná i zábava.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Celkem se film povedl využil toho co žádný film před ním a to že Tom a Jerry mluvý a to je právě to sice vás chytne příběh ale scénář mohl být lepší a i konec to jednoznačně a i animace stárne ale je stylizovaně skvělá. a tom a jerry nestárnou.
carl
carl
36 bodů
9
Nejlepší, nejúžasnější, nejkouzelnější.....miluju tuto kreslenou pohádku, která patří k těm největším animovaným klasikám na světě. Mimo děti pobaví u dospělé a postavy Toma a Jerryho jsou moc roztomilé. Tato pohádka je asi uplně nejvíc z mého děství.