Shaolin fotbalista

66%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Miluji sport a především fotbal. Sám se mu od mladí věnuji a všechny filmy s tímto sportem spojené vítám s otevřenou náruči. Tahle čínská komedie častokrát hraničí s absurditou, ale nakonec se vždy předvede s nějakou strašně vtipnou scénou jakou by normální člověk nevymyslel. Stephen Chow je na tyto šílenosti machr.
Fingon
16 886 bodů
8
Pořádně ujetá parodie na všechny možné žánry, začátek je sice příšerný, ale pak se to rozjede.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Bláznivá komedie o fotbalu skloubeným s kung fu. U komediálních scén jsem vybuchoval smíchy. Můžu tvrdit že se povedla a je zábavná.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
číňania majú extrémny zmysel pre humor (stačí si pozrieť sport bakka), ktorý nemusí byť každému po vôli. ja som sa u tejto futbalovej komédie skvele bavil a to ako pri zápasoch (špeciálne efekty nie sú nič moc extra ale to vôbec nevadí) tak i pri scénkach kde sa zdánlivo nič nedeje. občas je to geniálne vtipné a rozhodne to stojí za zhliadnutie. za pozornosť stojí i celkom slušná hudba.
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
Solidní parodie s několika povedenými scénami. Docela jsem si jí užil, hlavně pak závěrečný zápas proti týmu zlých.
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
4.5
Dokonalý bizár čínské filmografie, na který stojí kouknout kvůli extrémně přehnaným kung-fu scénám při fotbalových utkáních. Zápletka využívá všech nejmožnějších klišé a záporák s týmem Zlých je předem daný už na začátku. Nebýt scének, které jsem objevil na internetu, tenhle klenot bych si určitě nepustil. Když to mám zhodnotit jako celek s hereckými výkony, dějem nebo prací s tempem, musím tomu dát hodnocení kvalitě filmu náležející. Bizár ale stojí zato občas shlédnout, člověk se alespoň pobaví, jak je to cringe. Hodnocení: 45 %
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Tyhle čínské komedie to je masakr, tenhle režisér v hlavní roli to dokázal už po několikáté :D
Cortyx
1 571 bodů
10
stavrneni kung fu timto zpusobem je pro me dost zvlastni ale velice hezky :D bavil jsem se u toho dost
Linhi
Linhi
1 325 bodů
10
Jasně, je to strašná kravina, ale ja se u toho vždycky vyborně pobavim.
Prcek008
Prcek008
328 bodů
8.5
Je to už strašně dávno co jsem tento film viděl v televizi a za boha jsem si nemohl vzpomenout jak se jmenoval. Ani nevím proč, ale parádně jsem se u toho bavil a tak tedy doporučuji film každému, kdo má rád "no brain, no pain" zábavu.