Hvězda z Harryho Pottera zkolabovala během golfového zápasu. Teď je v rukou lékařů

Hvězda z Harryho Pottera zkolabovala během golfového zápasu. Teď je v rukou lékařů
Harry Potter a Kámen mudrců (2001) | Warner Bros.
Tom Felton je anglický herec narozený v roce 1987 v Londýně. Poprvé se na velkém plátně objevil v roce 1997 v roli Peagreena ve filmu Pidilidi. O dva roky později si zahrál Louise, syna Jodie Foster ve snímku Anna a král. Kromě toho se objevil v řadě dalších britských televizních sérií jako třeba Vyšetřování naslepo. Od roku 2000 je ale celosvětově známý jako Draco Malfoy z kouzelnických sérií Harry Potter.
hvezda-z-harryho-pottera-je-v-rukou-lekaru-zkolaboval-behem-golfoveho-zapasu-1
Tom Felton | Warner Bros.
Kromě toho, že je Felton skvělý herec, jenž se naposledy objevil ve snímku Bestiář mladé chůvy od Netflixu, tak je také vášnivým muzikantem a golfovým hráčem. Ve čtvrtek se proto účastnil turnaje Ryder Cup ve Wisconsinu, v němž měl reprezentovat Irsko. Soupeřil po boku hvězd, jako je Teemu Selanne, Kelly Slater a další. Nikdo ale nemohl tušit, co se stane.
Slavný herec se během turnaje zhroutil k zemi a všichni strnuli. Podle deníku TMZ se jednalo o zdravotní kolaps. Okamžitě k němu přiběhli soupeři i lékaři, kteří mu pomohli na nosítka a odvezli ho rovnou do nemocnice. Už během transportu se ale Felton usmíval a dělal, jako kdyby se nic nestalo. Co za tím stojí, se zatím neví. V současné době prochází řadou vyšetření a skutečná povaha jeho nehody snad bude brzy odhalena.