Vláďa ze Survivoru naštvaně o odchodu Filipa: Jeho útěk považuje za zbabělý a zkazil mu zážitek

Vláďa ze Survivoru naštvaně o odchodu Filipa: Jeho útěk považuje za zbabělý a zkazil mu zážitek
Survivor Česko & Slovensko | TV Nova
Ani v aktuálních dílech se totiž reality show nevyhnula nešvaru, za který je nejvíce kritizována. Po několika dobrovolných odchodech soutěžících, většinou z dosti diskutabilních důvodů, se totiž rozhodli skončit další dva hráči – Jakub a Filip. První jmenovaný odešel ze zdravotních důvodů, při kmenové radě se přiznal k velkým problémům s uchem i sluchem a kvůli kariéře mimo ostrov se rozhodl odstoupit. Tento argument ještě Vláďa přijal, do druhého odpadlíka v podobě Filipa se však již nekompromisně pustil.
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Filip ho totiž svým chováním v posledních dílech evidentně velmi zklamal a nechoval se jako pravý hráč Survivoru. Filip uvedl jako důvod odchodu stesk po rodině, což pro diváky nebylo žádným překvapením, Vláďa ovšem považuje jeho úprk za zbabělý a svými činy mu prý bývalý soutěžící Survivoru zkazil sledování několika posledních epizod. Zpočátku ho přitom Vláďa i Dan považovali za favorita a jednoho ze silných hráčů, postupem epizod ale popíral v podstatě všechno, co říkal na počátku soutěže a Vladimír si s ním nebral servítky.
„Mně tam vlastně bude chybět, to mě strašně štve. A proto říkám, že mu děkuju, že mi zkazil 4 díly Survivoru. Vydržet 70 dní v nějaké reality show není nadlidský výkon, pokud jsi takhle namakaný kluk a všechno ti hraje do rukou. Měl všechny esa v ruce,“ vysvětluje Vláďa důvody, proč ho Filipovo chování a odchod tak strašně štve. Sám Daniel mu během podcastu odvětí, že takhle naštvaného ho během pořadu ještě neviděl. Filipův odchod ho zkrátka naštval z této sezóny zdaleka nejvíce.
Divočina z ostrova | 6. díl | Kinobox
Vláďa s Danem se pak v nové epizodě Divočiny z ostrova poohlédli za ostatními odpadlíky a jejich důvody odstoupení ze soutěže, zrekapitulovali události jedenáctého a dvanáctého dílu a samozřejmě došlo i na Vladimírovy tabulky. Tentokrát se sice povídání obešlo bez hosta, to ovšem jejich vydatný hodinový pokec nijak nezastavilo.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox