Vláďa ze Survivoru o konci Sebastiana: Byl důvod jeho odchodu z reality show oprávněný?

Vláďa ze Survivoru o konci Sebastiana: Byl důvod jeho odchodu z reality show oprávněný?
Survivor Česko & Slovensko | TV Nova
Ano, pořadem Survivor Česko & Slovensko v těchto dnech otřásl další dobrovolný odchod soutěžícího, tentokrát v podobě hudebníka Sebastiana Navrátila, jenž měl pro odchod velmi závažný osobní důvod. Jeho otec, s nímž má zpěvák velmi komplikované a takřka nulové vztahy, je totiž vážně nemocný a Sebastian se během pobytu na ostrově rozhodl, že využije možná jednu z posledních příležitostí, kdy může svého rodiče vidět. Konec Sebastiana byl proto velmi emotivní a neobešel se bez slz. Na internetu ovšem vyvolal velmi rozdílné reakce.
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Zatímco řada diváků Sebastiana chápala a za jeho přístup ho chválila, mnoho hejtrů třetí série se nebálo rýpnout do dalšího dobrovolného odpadlíka. Podle nich produkce situaci opět nezvládla a hudebník měl k tomuto rozhodnutí přistoupit ještě před začátkem soutěže. Tyto kritiky ovšem Vláďa i Karolína v podstatě smetli ze stolu a se Sebastianovým důvodem nemají problém. „Musím říct, že ten argument, kdy mám jednu z posledních příležitostí, ne-li poslední, vidět svého otce, tak sorry, ale to je argument, co se nedá přebít,“ myslí si Vláďa.
Na druhou stranu si však malinko rýpnul do produkce, která podle něj v posledních epizodách až příliš tlačí na tyto osobní příběhy a emoce, leccos se zopakuje i několikrát za díl a diváka, který touží po soutěžích a taktizování, to příliš nebaví. „Poprvé jsem se přistihl, že jsem se podíval, jak dlouho bude ten díl ještě trvat,“ přiznal Vláďa. Myslí si pak, že podobné emotivní výstupy mohou mít velký dopad i na ostatní členy kmene, kteří budou také chtít jít domů. Karolína Krejzlová si pak myslí, že za jímavými příběhy stojí hlavně turecká produkce, která show natáčí, a má velkou slabost pro telenovely.
Divočina z ostrova | 5. díl | Kinobox
Co dalšího se v nové Divočině z ostrova dozvíte? Karolína Krejzlová, která v minulé řadě skončila v nejlepší trojici, promluvila o své strategii a o tom, s čím chtěla zabodovat ve finále. Vláďa se pak pozastavil nad taktikou Ivany Jirešové a zrekapitulovaly se i další události z deváté a desáté epizody.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte ho ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox