pravanoha

Veronika Dudášová
45

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Oni a Silvio
    Oni a Silvio (2018)
    6.5
    Krásná ukázka toho, jak když máte peníze a moc, tak jde všechno. Je mi jasné, že se tvůrci ještě hodně krotili ve znázornění jeho slavých akcí, které se u něj odehrávaly a i tak člověk kroutil hlavou. Člověk se občas zasmál, občas zůstal nechápavě čučet s otevřenou pusou - například scéna s ovcí. Nebylo to špatné, ale jednou stačilo
    Roma
    Roma (2018)
    5
    Možná jsem jediná, komu film neoslovil. Musím se přiznat,že jsem dopředu nevěděla, co od filmu čekat a ke konci jsem se už modlila, aby vše skončilo a já mohla odejít. Prostě obyčejný příběh bohaté nefunční rodiny a jejich služebnictva, co řeší své problémy. Za mě nedoporučuji.
    Všichni to vědí
    Všichni to vědí (2018)
    7
    Z filmu jde cítit španělský temperament a jakmile je po svatbě unesena dcera, prožíváte to naplno s hlavní hrdinkou. Mezi ní a Javierem to natolik jiskří, že nepochybujete, že jsou pár i v běžném životě. Bohužel zjištění, kdo za tím vším stojí je vážně smutné.
    Skála
    Skála (1996)
    9
    Tento film počítam medzi jeden z mála filmov s Nicolasom Cageom, ktorý stojí za to vidieť. Už len fakt, že spoločnosť mu robia vynikajúci herci Connery a Harris, sľuboval skvelý zážitok, ktorý sa nakoniec aj dostavil. V období v ktorom tento film vznikol, rozhodne musel patriť na špičku žánru
    Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    10
    Po dlhej dobe film, ktorý u slabších povách nenechá oko suché. Krásny snímok popisujúci veľmi netradičnú dvojicu v každodennom živote. Skvelé herecké výkony, nádherná hudba v podaní Ludovica Einaudiho, veľmi plynulý príbeh, ktorý vo mne zanechal hlboký dojem. Krásne!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci