Profilový obrázek

bmagic

Tereza Kučerová
567

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Modrý kód
    Modrý kód (2017)
    8
    Konečně seriál blížící se realitě lékařského života. Taková "Pohotovost" počesku. Odborníci se sice v mnoha případech usmívají. Slabší výkony deklamujících neherců sice srážejí dojem, ale na celkovém dojmu a hlavně užitečnosti seriálu to až tak moc neubírá.
    Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    0.5
    Šílený není Max, ale film. Šílený je autor i producent, že se k natočení takové kraviny odhodlal. Ani původní filmy s mladým Melem Gibsonem nebyly žádný skvost, ale tohle je opravdu podívaná jen pro šílence bez fantazie. 5 procent dávám jen za kameru!
    Dannyho parťáci 3
    Dannyho parťáci 3 (2007)
    5.5
    Amíci jsou nepoučitelní. Pokud se povede originální nápad, natočí k němu "dvojku". U té již je menší procento šance, že se povede, jen výjimečně "dvojka" předčí předchůdce. Ale "trojka" už bývá v drtivé většině propadák. Tady nejde úplně o propadák, ale opakování principu už je fádní, nicméně řemeslně je filmařina na velmi dobré úrovni i nadále.
    Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    9.5
    Divák, který chce shlédnout film Dunkerk a nezná předem skutečnou událost, podle které je natočen, je překvapen, co vše se za války mohlo stát. Film sám je neskutečně věrohodný tak, že divák má za chvíli pocit, že na té pláži sám je a získává pocit, že se z ní nikdy nemůže dostat. Silný dojem ze skvělého filmu.
    Kosmo
    Kosmo (2016)
    6.5
    Další z řady ztřeštěných rádobykomediálních seriálů, ale je fakt, že o půl hlavy ty ostatní převyšuje, ačkoli právě ten bonus zůstane velkému počtu diváků (mám na mysli typické diváky Novy) skryt, protože jde o narážky vyžadující širší všeobecné vzdělání, znalost historických souvislostí a také základy logického uvažování. Pakliže jde o stejné autory, kteří stojí za Comebackem, tak v tomto případě zdaleka nedosáhli stejné úrovně.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci