veronika-novotna

Veronika Novotná
67

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Predátor
    Predátor (1987)
    7.5
    Tak tenhle film byl v době svého uvedení opravdový trhák. Všichni jsme ho hltali, a to i vícekrát za sebou. Moji synové dnes mající možnost srovnání se současnými akčními filmy byli také celkem nadšeni. Jen chvílemi komentovali nedokonalost herectví samotného Arnolda.
    Ave, Caesar!
    Ave, Caesar! (2016)
    5.5
    Asi největším tahákem je pro tento snímek obsazení George Clooneyho, který ale evidentně hrál podobnou roli poprvé. Za mě to nebyl "film roku", ale spíš oddechovka, od které není třeba čekat žádný duchaplný děj. Někdy by mohl mít děj trochu rychlejší spád.
    Ben-Hur
    Ben-Hur (2016)
    8
    Vzhledem k tomu, že jsem neviděla původní verzi, nemám možnost srovnávat. Je ale jasné, že současná technika umožnila záběry, které by dříve možné nebyly. Na filmu jsem byla se 13letým synem, a tak i kvůli němu jsem ocenila dobře srozumitelnou angličtinu (díky některým jednodušším dialogům nemusel ani číst titulky). Film se nám oběma moc líbil, a tak ho ráda doporučuji jako oddechovou záležitost, i když z dnešního pohledu asi žádného Oscara jako původní snímek nezíská.
    Lucie: Příběh jedný kapely
    Lucie: Příběh jedný kapely (2016)
    8.5
    Ke kapele Lucie mám vztah už od střední školy. V té době kapela chrlila jednu pecku za druhou. I když jejich aktivita jednu dobu upadla, ukázali, že jsou to stále borci. Každý, kdo na film půjde, musí být spokojen. Nové záběry, nové informace a příběhy o členech v jakési ucelené formě.
    Starci na chmelu
    Starci na chmelu (1964)
    8.5
    Žasnu na tím, jak už dlouho je tenhle film na světě a jak mě stále baví se na něj podívat. Jistě dělají hodně i písničky, které v mezičase zlidověly, ale je fajn si připomenout i atmosféru z brigády. I když dnes už podobné brigády děti nezažívají, rozpory s učiteli a vychovateli zůstávají stále podobné.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci