Profilový obrázek

lzap

55

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



NANA
NANA (2006)
8
Ne nadarmo je to jeden z nejlépe hodnocených shoujo animáků, navíc hudební tematika je bonus. Velmi specifický styl kresby, dobrá hudba i když Bocchi the Rock má hudbu o dost lepší. Trošku se to táhne a v druhé půli postavy ztrácí dech. Ale je to dílo tak specifické, že stojí za to ho vidět.

Dnes by to asi neprošlo, ale cigaretu si tam zapálí cca jednu za každé 2 minuty. Tak jsou to rockeři, že ano. Bohužel na Crunchyroll není v ČR k dispozici. Zatracený licence, ale nic s čím by si neporadila VPN služba :-)
Šťastně vdaná
Šťastně vdaná (2023)
9
Absolutní pecka, pustil jsem si to u práce a večer jsem to musel skouknout pořádně. Hudbu napsal americký skladatel žijící v Japonsku, který se specializuje na tento žánr epických dramat: Violet Evergarden nebo momentálně nejlépe hodnocené anime na animelistu: Frieren.
Toradora!
Toradora! (2008)
8
Toradora je klasika, méně rom více com. Ale definitivně jeden ze slice-of-life romcomů, které musíte vidět, pokud máte rádi tento žánr.

Tipy na podobné (hot-headed female MC) anime: Horimyia, Kaichou wa Maid-sama, Kaguya-sama: Love is War a možná snad i Tonikawa: Over the Moon.

Oblíbená díla

  • Plakát 1
  • Plakát 2

Oblíbení tvůrci