katrin.ka

katerina
50

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Deadpool
    Deadpool (2016)
    6
    úplně nevím, jak se k tomu postavit. řekla bych, že je to film pro teenagery, kteří ale asi nepochytají většinu narážek, kterými je film prošpikován. ale ani já jsem je nepochytala... a když jsem je pochytala, tak mi nepřišly až tak vtipné. film je přístupný od 15 let - tak bych řekla, že je tak pro diváky od 15 do 20 maximálně. na druhou stranu, dvojice padesátníků přede mnou se královsky bavila. tak nevím. tenhle žánr je mimo mě. VELMI jednoduchý příběh, který ale funguje (tím chci říct, že vše má logiku a zapadá do sebe tak, jak má). a slušná muzika. jinak fakt blbost.
    Rudý kapitán
    Rudý kapitán (2016)
    7.5
    na jednu stranu skvělý film. výborná kamera, skvělá výprava, kostýmy, masky, zvuk, hudba, zrovnat tak režie a herecké výkony. po řemeslné stránce na české poměry nadprůměr. bohužel, přiběh nefunguje. netuším, jestli nefungoval od začátku, ale nezdá se mi to, spíš myslím, že je to výsledek střihu, respektive spíš několika verzí střihu. občas jsem se v ději ztratila, občas jsem nechápala souvislosti nebo důvody konání postav. škoda. s hlavní postavou jsem měla stejný problém jako s hlavní postavou filmu Ve stínu - byl mi jedno.
    Kovář z Podlesí
    Kovář z Podlesí (2013)
    9
    nedoceněný film, který dospělí (většinou) nechápou, ale děti (bez výhrady) milují. velmi zábavné výtvarno. animované postavy pánů Křečka a Veverky jsou klasické LOUTKY - což je na dnešní dobu velký počin, který mnozí nepobrali a kritizují "nedokonalost" 3D animace, ale přitom o 3D animaci ani trochu nejde...
    Schmitke
    Schmitke (2014)
    6
    skvělá kamera, částečně díky jedinečným exteriérům. dobré herecké výkony - výborný především Peter Kurth, ale taky třeba Jakub Žáček nebo Petr Vršek. Role Petra Vrška je zábavná, ale zábavné jsou i epizody slečny z hospody (jméno jsem zapomněla) nebo štamgasty (stejný problém se jménem). slušná kamera i muzika. děj je tak trochu haluz.
    Řachanda
    Řachanda (2016)
    3.5
    smutek. scénář, režie, kamera, herci, masky, kostýmy, hudba, triky... fakt smutek... a to se vším všudy... na druhou stranu - návštěvnost za 1. víkend super, ale to je výsledek rodičovské euforie, že je v kině "konečně zase něco pro děti"... s pohádkami je to těžké... když jde o pohádku, umíme i ledaco odpustit, že? ale Řachanda je těžký případ....

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci