Profilový obrázek

Hunter1

Jakub Burian

Komentáře 7

Od nejnovějších
  1. Limitless
    Limitless (2015)
    10
    Super seriál ze světa limitless, pokud se vám líbil film a milujete kriminálky tohle se vám určitě bude líbit, jen mě štve že seriál má jenom jednu řadu a pokračování se pravděpodobně nikdy nedočkáme.
  2. Banda
    Banda (2019)
    10
    úžasnej seriál o dekonstrukci superhrdinů s výbornými herci, bomba příběhem a se skvělým černým humorem,doporučuji pokud vás nebaví klasický superhrdinský příběhy.
  3. Grimm
    Grimm (2011)
    10
    jeden z nejlepších seriálu co jsem viděl, pamatuju si jak jsem na coolu každý týden vyhlížel další epizodu a čekal co se bude dít dál,postavy jsou super, jejich vývoj též,příběh taky bomba takže pokud máte rádi krimi a mysteriózní příběhy tak neváhejte a běžte si to pustit.
  4. Arrow
    Arrow (2012)
    8
    první dvě série nejlepší (jako u flashe), třetí série slabší ale je tam Arsenal což je super postava, no o čtvrtý sérii radši ani nebudu mluvit,kdybych ji měl popsat jedním slovem tak je to magie protože ta se tam furt řeší pátá série zase pecka a zbytek sérii jsou taky dost dobrý u arrowa to nedopadlo jako u flashe a můžu říct že kromě tý čtvrtý série jsou všechny série dobrý některý víc a některý míň a pokud tohle čte někdo kdo arrowa neviděl tak doporučuji čtvrtou sérii přeskočit a jenom si přečíst hlavní události co se tam stali.
  5. Flash
    Flash (2014)
    6
    první a druhá série skvělý, třetí slabší ale furt dobrý, čtvrtá se furt dala plus čtvrtá série má nejlepší díl enter flashtime, no a u pátý série jsem se na to vykašlal chování postav, cgi všechno šlo dolů