Profilový obrázek

Tynus7

79

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Podruhé mě neoklameš
    Podruhé mě neoklameš (2024)
    6
    Tak tohle je bohužel to nejslabší, co jsme od Cobena jakožto filmového zpracování dostali. Zbytečně zdlouhavé. A to finále se dalo čekat. Škoda, škoda...
    Poslední království
    Poslední království (2015)
    8
    Když nějakým způsobem zvládnete první sérii a dáte tomu šanci i v těch dalších, nebudete litovat. Slabý rozjezd se skvělým koncem. Od druhé série to uteče jako voda, nudit se nebudete a dostanete skvělou podívanou. Pro ty kdo mají rádi historický žánr povinnost.
    Fallout
    Fallout (2024)
    9
    Hru jsem nehrála, jen jsem o ní slyšela. No i tak jsem seriálu neodolala a nelituji! Parádní zábava, kterou stojí za to vidět, i když herní předlohu neznáte.
    Šógun
    Šógun (2024)
    9
    Jedním slovem nádhera. Seriál spíše než akci nám nabízí napínavé politické drama plné intrik, zvratů a nečekaných smrtí. Herecké obsazení výborné. Inu, rozhodně musím dát šanci i knize. Do posledního dílu jsem si myslela, že ode mě padne plný počet, ale v závěru jsem dostala trochu míň, než v co jsem doufala. Ne že by finále bylo ale špatné, to vůbec ne. Někomu může závěr připadat otevřený, ale vlastně jsme dostaly všechny potřebné odpovědi a osudy mnohých se nám zakončily. Jen to epické finále se mi prostě nedostalo..

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci