mosquito

46

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Velryba
    Velryba (2022)
    6
    Cokoliv, cokoliv. Ten film je velmi silný. Ale zpětně zjistíte, že nadhodil tak pět udiček, kterými se naprosto přestal hned zaobírat, a že patetičnostr z něj tekla více než pot z pana velrybáka, když se snažil dělat cokoliv. Fraser byl famózní, opravdu jsem jeho očím věřila vše. Tím víc zcela průměrný a téměř otrvaný výkon Seddie Sink vedle něho diváka iritoval. Vlastně ti lideé kolem tam byli tak zbyteční. Ponechala bych tam pouze tu pomocnici, ale filmu by prostě prospělo, kdyby byl pouze intimní sondou do myšlenek jednoho obézního chlapíka... Věřím že Seddie byla obsazená pouze její popularitě na tiktoku, a tyhle manýry mě fakt iritují, hlavně pokud jde o serioźní film a serioźní roli. Neberte mě špatně, protože ta herečka je skvělá, ale prostě v té roli a v tomto filmu to tak dřelo...
    Asteroid City
    Asteroid City (2023)
    6
    Velké zklamání. Hotel Budapešť v bledě modrém, ale mnohem méně cokoliv říkající. Film by šel zkrátit na hovory hlavního hrdiny a Scarletky skrze okna a mohl by to být zajímavý kraťas. Ten geg s naprosto otřesně naanimovaným ufonem mi přišel vcelku ucházející, ale jako na tak drahý film mi to přišlo tak nějak trapné.
    Aftersun
    Aftersun (2022)
    8
    Nevím, jak je to přesně s druhým možná neoficiálním názvem film ALL INCLUSIVE, ale myslím, že toto úsloví téměř přesně popisuje tento film. Mnoho z nás si pamatuje tyhle dovolené, kdy si člověk natáhne náramek a ocitne se v rádoby luxusním hotelu a cítí se chvilku jako nejbohatší člověk na světě. Jenže potom, co jsem vyrůstala, zjistila jsem, že na tyto dovolené jezdili především líídé průměrní, kteří si po roce každodenní práce museli odpočinout a nic neřešit, takže dovolená, kterou celou opatří cestovka a její obsah je v podstatě několikadenní nedělání je pro ně ideální. Bohatá děcka jela na léto do jižní Francie nebo Toskánska. ...in proces
    Barbie
    Barbie (2023)
    6
    Ehm. Tak zaprvé musím říct, že Margot Robbie je krásná a vyloženě vypadá jako jedna z mých Barbie, co jsem měla jako malá. Ale hlavní pamnemka je bohužel nejsvětlejší stránka filmu. Ze začátku vypadá, že zvládne otevřít témata střetu moci mužů a žen nějakým jiných než tím tisíkrát omylaným zaběhlým zpuůsobem, ale to se prostě nestane. Trochu jsem si na moment myslela, že film přijde s něčím novým, co otevře feministkám pusu a zároveň je donutí souhlasně přikývnout, je i ostaní osazenstvo. Ale bohužel, Barbie je velmi průměrná komedie, která Vás k tomu nutí notnou čáat své stopáže cringovat, a ne v tom dobrém slova smyslu. A zas a znuvu je to film, který si popularitu musel získat nikoliv svým obsahem, ale vysosáváním nějaké zavedené značky. Musím ale uznat, že odkazy na různé edice bárbín a kenů jsou dost povedené a opravdu vzbudí příjemnou nostalgii. Vlastně trn film je vcelku dobrý, ale prostě naprosto prázdný a to je podle mě velká škoda. Jo celý konec je scéna je scéna hodná vytížení (tedy až na ten závěrečný geg, který bych nazvala nejlepším momentem filmu)
    Minulé životy
    Minulé životy (2023)
    8
    Pro to, co ten film je skvěly. Nejvíce mě na tom celeé překvapila absence patetičnosti, ke které by toto téma mohlo přímo vybízet. Film je velmi obyčejný, tím ale dokáže dojmout a velmi neobyčejne promluvit, o tom jak život prostě jen plyne. Osmička jen za to, že jeden rozhovor mi přišel až přílíš přitažený a z té obyčejnosti vycházel.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci