Profilový obrázek

jqkvbs

jindřich jáchym
323

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Top Gun: Maverick
    Top Gun: Maverick (2022)
    10
    Furt nechápu jak to může být tak dobrý. Charactery jsou úžasný a ta chemie mezi něma taktéž. Tom Cruise samozřejmě nezklamal a postava Mavericka je mu vážně šitá na míru. Ta kamera je čistej orgáč a jsem si jistej že tohle bude v imax fakt něco! Za celej film není ani jeden slepej bod a celou dobu jsem si to neuvěřitelně užíval. Kurde i ty emoce jsem cítil tak, jako už dlouho ne a i ta hudba a scénář nejsou nejhorší! Nemám tomu moc co vyčíst a půl bod dávat nechci tak že zasloužených 10/10. miluju to.
    Srdcerváči
    Srdcerváči (2022)
    8
    8,5/10 Tak moc jako mě heartstopper před zkouknutím štvali, díky svému neuvěřitelnému celosvětového hypu, tak moc to teď miluju. Ano je to klasický romantický teen Netflix seriál, ale stejně mě to extrémně překvapilo. Ta chemie je geniální, propojení vzhledu komiksu do seriálu je naprosto perfektní a Kitovo Connorovo (Nickovo) herecký výkon je někdy extrémně on point. A hlavně je to zábavný a oddechový, ale zároveň to krásně poukazuje na to, jaká homofobie ve skutečnosti je a absolutně perfektně nahlíží do mysli queer člověka, kdy jste zmatení z toho, co vlastně vůbec jste. totální komfort, zhltl jsem to doslova na jeden zátah a vůbec toto nelituju.
    Red Notice
    Red Notice (2021)
    6
    Standartní, průměrný Netflix akčňák. Čekal jsem snahu o vtip každé dvě minuty. Fyziku-a-smysluplnost-postrádající akci, kde nikdo nebude vypadat že je vlastně v nějaké potyčce. Průměrný příběh s tunou očekávatelných plot twistů s ještě průměrnějším scénářem a guess what, nespletl jsem se ani v jedné věci. Pokud jste skutečně (ale opravdu skutečně) jednoduší diváci, red notice pro vás bude v pohodě jednohubkou, kterou když absolutně vypnete mozek a zavřete obě dvě oči, si možná budete dokázat i docela užít. Pokud ovšem nepočítáme závěrečných dvacet minut, který jsou bezkonkurenčně nejhorší části filmu a naštvali mě v tolika věcech že se až divím jak se jím to vůbec mohlo povést.
    Žhářka
    Žhářka (2022)
    2
    Krásná ukázka dalšího zaměnitelného, neoriginálního hororu s příšerně napsanými charactery a scénářem. Ty, jsou tu totiž naprosto odporně udělané a pokud o příběhu nic nevíte, žádný jejich krok vám nebude dávat sebemenší smysl. Hlavní postava má absolutně nelogický vývoj a působí (ostatně jako všichni ostatní) neskutečně ploše. A hlavního záporáka věřím, že bych si absolutně zamiloval kdyby byl alespoň minimálně představený. Z celého filmu po celou dobu přímo křičí obrovský potenciál, který byl kompletně zahozený a nevyužitý. Plus scénář je samozřejmě fakt špatný a konec působí jako kdyby film v nejlepším utnuli. 2/10 a to jenom protože ta hudba byla překvapivě velice dobrá.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci