Profilový obrázek

Miller

2 220

Křesťan, konzervativec, antifašista, romantik

Praha, Česká republika



    Elvis
    Elvis (2022)
    10
    Po prvním zhlédnutí jsem doslova nebyl schopnej film okomentovat, takže hned další den jsem si dal nášup, a bylo to jestě lepší, víc overwhelming a jsem v ještě větším úžasu z toho, co Luhrmann předvedl, a hlavně z absolutně geniálního Butlera, kterej asi předvedl nejlepší výkon, co jsem kdy u charakterů podle celebrit viděl. Jeho Elvis byl prostě Elvis, bez výjimek, jeho úžasnej hlas byl skoro k nerozeznání od Krále a jeho pohyby byly absolutně geniální. Hrozně zajímavá balkánsky kýčovitá výprava a kostýmy (tak jak to měl Elvis rád), super makeup a masky (na mysl samozřejmě nastane mimochodem výtečnej Hanks, ale podle mě byl úžasně udělanej i mladej a tlustej Elvis nebo Priscilla, kterou změnili z nevýrazný holandský holčičky na královnu bohatejch hippies), hrozně zajímavej klipovitej střih a kamera, kterej mi fakt utkvěl v paměti - no zkrátka není co vyčíst, "jen" 79 % je mi záhadou. Zatím aspirant na film roku, víc takovejch filmů.
    Volejte Saulovi
    Volejte Saulovi (2015)
    10
    Ooooof. Po čtyřech letech dychtivého sledování tohoto opusu magnum je konec. Marvel se může jít zahrabat, tohle je bez sebemenší konkurence ten nejlepší propojený vesmír všech dob. Pacing je sice dost pomalej, ale pro prokreslení Jimmyho to bylo potřebné. Postavy Chucka, Kim, Howarda a Nacha mi hrozně přirostly k srdci, beru je jako essentials vesmíru víc, než některé starší postavy Breaking Bad. Kinematografie seriálu je neuvěřitelně propracovaná, asi nejlepší, co jsem kdy viděl. S Breaking Bad to nejlepší, co jsem kdy viděl. ,,That's not even a crime, mr. McGill" - ,,It is".
    Souboj pohlaví
    Souboj pohlaví (2017)
    6
    Co se skvělými výkony, když k nim přidáte nenápaditou výpravu, absolutně strašnej soundtrack a ne moc dobře odvyprávěnej příběh? Musim se přiznat, že na konci mě už BJK absolutně vytáčela a doufal jsem, že ji Riggs natrhne koule, docela blbý, když cíl filmu byl, aby to bylo naopak. Po delším rozvažování, jestli to jsou lepší 3 nebo hodně slabý 4 jsem si řekl, že sebelepší herecký výkony prostě nemůžou film vytáhnout o 2 hvězdy. Hodně promarněný, protože s jinym režisérem a scénáristou by mohlo jít o jeden z nejlepších sportovních filmů dekády, příběh je to totiž fakt skvělej.
    Neporazitelný
    Neporazitelný (2002)
    6
    Mám rád patos a klišé americkejch filmů, nevadí mi devadesátkovej feel, ale čeho je moc, toho je příliš. Z posledních 10 minut jsem fakt chcípal smíchy. 65 %

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+68

    Oblíbení tvůrci