pa043737

Pavel Trejbal
31

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    8
    Úžasný seriál s v podstatě neznámými herci, kteří velmi příjemně překvapují. Nemohu se dočkat nové série.....................................................................Dávám 80% pouze kvůli tomu, že na konci se až příliš tlačí na emocionální pilu.
    Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu
    Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu (2013)
    9.5
    Podle mého názoru nejlepší seriál z toho co nám nabízí český Netflix.......................................................................................................... Skvělý námět doplňují velká jména filmového průmyslu (Cilian Murphy, Tom hardy) kteří potvrzují své reputace.
    Stud
    Stud (2011)
    9
    Naprosto originálně zpracovaný námět, naprosto vymykající se filmovému mainstreamu........................................................... Steve McQueen je jedním z opravdu málo velmi zajímavých režisérů a navázal (a i v několika ohledech také překonal) na svůj debut Hlad.
    Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Naprosto dechberoucí. Ćelá trilogie , která nám podává úplně jiný pohled na superhrdiny, než ostatní (Marvelovky) je úžasná, nicméně druhý díl opravdu vyčnívá. Hlavně kvůli vážně temné atmosféře a také díky úžasným hereckým výkonům Balea a Ledgera.
    Útěk do divočiny
    Útěk do divočiny (2007)
    10
    Pro mě je tento film srdcová záležitost. Tudíž nemohu tento snímek plný idealismu a tvrdohlavého úprku od něčeho od čeho není uniku hodnotit jinak než úplně nejlépe.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci