Profilový obrázek

alfamovies

Adam Hotový

Komentáře 54

Od nejnovějších
  1. Jumanji: Další level
    Jumanji: Další level (2019)
    6
    Měl jsem to čekat už podle upoutávek. Za mě, docela zklamání. Myslím, že mluvím za všechny. Ve filmu chybí spousta důležitých věcí, kvůli kterým si fanoušci oblíbili "jedničku". Za prvé, chybí vtipy. Za celý film jsem se zasmál jen jednou. To je oproti jedničce obrovský rozdíl. V prvním díle se smějete od začátku do konce, ale tady jen na začátku. Z druhé, chemie mezi hlavními hrdiny nefunguje tak, jako v jedničce. Je to dost podobné, ale už to nefunguje. Snad se jim "trojka" vydaří lépe. Za mě 60%.
  2. Bloodshot
    Bloodshot (2020)
    4.5
    Upřímně jsem od toho nic nečekal, a tak jsem nebyl po vidění filmu zklamaný. Docela se to dalo očekávat, Vin Diesel, který kromě Rychle a zběsile nenatočil nic, alespoň dostačujícího, opět předvádí to, co umí. Na tomhle filmu bych maximálně pochválil pár skvělých akčních chvil, ale to je všechno. Jestli chcete něco od Vina Diesela, tak to už je lepší jeho Poslední lovec čarodějnic. Za mě 45%.
  3. Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    8
    Už aby bylo pokračování. Snímek je nabitý nejen skvělými akční scénami, ale je zároveň doprovázený humorem. Když jsem viděl poprvé Detektiva Pikachu, byl jsem zklamaný. Byl to dobrodružný film, ale scházel tak humor. Za to tady je ho až dost. Myslím, že za to může hlavně skvostný Jim Carrey, který se po čtyřleté pauze vrátil zpátky do kina. A stojí to za to. On, jakož to Dr. Robotnik, je perfektní. Je to takový záporný Ace Ventura. Myslím, že hlavně kvůli němu, byste měli film vidět. Za mě 85%.
  4. Volání divočiny
    Volání divočiny (2020)
    9
    Poslední film, který jsem viděl, před uzavření kinosálů. Jsem hodně rád, že to bylo Volání divočiny. Knižní verze je sice o trochu tvrdší, ale i tohle podání bylo pěkný. I když se Harrison Ford ukáže až v půlce filmu, mám pocit, že tam byl celou dobu. Dobrodružný snímek dokáže nejen pobavit celou rodinu, ale zároveň přinese důkaz, že Ford toho Indiana Jonese dá i v osmdesáti. Je to prostě milá, vtipná, rodinná, dobrodružná povídaná. Za mě 85%.
  5. Na nože
    Na nože (2019)
    8.5
    Nebyl jsem úplný fanoušek Riana Johnsona, po jeho Star Wars, ale tímhle si u mě zlepšil reputaci. Kriminální komedie, ve stylu Hercula Poirota se povedla. Danielu Craigovi role detektiva, sluší stejně, jako role Jamese Bonda. Další, na koho bych neměl zapomenout, je Chris Evans, který si svou roli vysloveně užívá. Ještě bych asi zmínil herecký výkon Anny De Armas, která dost dobře hraje ustrašenou "dívenku". Ale nejvíce si na filmu vážím dokonalého zvratu na závěru vyšetřování. Když už si každý myslel, že je případ vyřešený, náhle se stal zvrat, který nikdo nemohl čekat a to se mi na filmu líbí nejvíce. Snad Johnson brzy začne pracovat na pokračování. Za mě 80%.
  6. Mizerové navždy
    Mizerové navždy (2020)
    8
    Přiznám se, že po Dolittlovi hodně velké překvapení. Jak Willa Smitha, tak Martina Lawrence mám strašně rád. Bál jsem se, aby to spojení mezi nimi nezmizelo. I když to nerežíruje Michael Bay (za co jsem asi rád, protože v poslední době nenatočil nic ohromujícího) film funguje perfektně. Dost se mi líbí, že se to drží v přesném akční stylu, jako v předchozích dílech. Sice jsem očekával, trochu více toho humoru, ale jako letní akční komedie je to až dostačující. Doufám, že i ta plánovaná čtyřka bude takhle dobrá. Za mě 85%.
  7. Dolittle
    Dolittle (2020)
    5
    Furt přemýšlím nad tím, jak se mohlo tolik skvělých herců, sejít v tak hrozném filmu. Film, který má skoro 200 milionový rozpočet, nenabízí vůbec nic. Za celý film jsem se asi zasmál jen jednou. Je mi to dost líto. Dlouho jsem čekal, než se Downey ukáže jinde než v Iron Manovi, ale tohle je fakt zklamání. Kdyby to byla alespoň, normální dobrodružná komedie, ale tohle je vážně hrozný. Nechci jmenovat některé ty momenty, ale scéna, kde Downey tahá dudy drakovi ze zadku, mě bude děsit ještě hodně dlouho. Snad nový Sherlock Holmes dopadne lépe. Za mě 50%.
  8. Frčíme
    Frčíme (2020)
    8
    No, je to vážně zvláštní film. Neříkám že je špatný, naopak, je nádherný, ale zároveň dost ulítlý. Je to dost netypická Pixarovka. Tenhle film si rozhodně oblíbí děti. I dospělí, co na to budou koukat, budou mít radost, ale věřím, že děti větší. Upřímně, nevím co na to napsat. Nemám mu co vytknout. Za mě 80%.
  9. Gentlemani
    Gentlemani (2020)
    8
    Tak tenhle film se povedl. Po dlouhý době jsem viděl film, který byl jak úžasně obsazen, tak úžasně napsaný. Akční kriminálka s nádechem komedie dokáže zpříjemnit dobu v karanténě. Rozhodně bych ale rád zmínil herce Colina Farrella, který se na svoji roli, oproti Artemis Fowlu, perfektně hodil. Nejen, že je to výborný herec, ale hlavně mám na mysli jeho hlášky, které mi zněly v hlavě ještě dlouho potom. Za mě 80%.
  10. Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
    Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
    7
    DC se čím dál tím líp zlepšuje. Mám pocit, že časy, kdy nám do kin chodili například filmy typu Liga Spravedlnosti nebo Batman Vs. Superman jsou pryč. Tento film je jen ukázkou toho, že DC teprve začíná. Jednoduchá akční komedie. Co víc si přát. A když tomu přidáte překrásnou Margot Robbie a úžasného Ewana McGregora máte z toho Birds of Prey. I když v kinech moc nezaválel, je to škoda. Za mě 70%.
  11. Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    7.5
    Tohle je přesně to, co jsem chtěl vidět. Dokonale temné, každou chvíli se bojíte o hlavní hrdiny. Film, kde je tma, mlha nebo kde prší mám rád. Má to totiž takový napínavý příběh. Vizuální efekty byly dokonalé. Dinosauři jsou zde úžasně vyobrazení a na konci na vás čeká zvrat, který otevře dveře do dalšího dílu. Taky jsem rád za návrat starých známých. Za mě 75%.
  12. Solo: Star Wars Story
    Solo: Star Wars Story (2018)
    8.5
    Nevím proč se lidem tenhle film nelíbí. Vždyť se povedl. Scénář funguje, herci dobří, vizuální efekty taky. Takový vesmírný western. Možná bych věnoval trochu více času Millenium Falcon. Mělo to takový ten efekt, kdy se bojíte o hlavní hrdiny. Pro fanoušky je i na konci zajímavá scéna. Za mě 80%.
  13. Hellboy
    Hellboy (2019)
    5.5
    Byl jsem překvapený, když jsme se dozvěděl, že bude nový Hellboy. Obsazení nebylo špatné a tak jsem se těšil. Že to bude mládeži nepřístupný jsem věděl, ALE tohle bylo až moc. Takhle sadistický film jsem už dlouho neviděl. Tolik krve, lidi jsou roztaženi přímo před kamerou. Když mohli, věnovali do filmu tolik krve, co ani nemá člověk v těle. Nudný závěr, vůbec nevyužili situace. Vše co se vám líbilo v traileru tam buď nebylo nebo to byla vize. Za mě 50%.
  14. Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    5.5
    Takhle by to nešlo. Film je dlouhý, scény jsou rychle na sebe sestříhané, časté přemisťování z místa na místo, příšery zapomenete hned když odejdou ze scény, Godzilla měla málo času a oproti jedničce, film nezahrnuje žádný dechberoucí nebo alespoň trošku strašidelný moment. Pro nás ztráta času, pro ně ztráta peněz. Moc efektů na takhle slabý film. Za mě 55%.
  15. X-Men: Dark Phoenix
    X-Men: Dark Phoenix (2019)
    6.5
    Za mě jeden z nejhorších dílů. Katastrofa to není, ale jako finále to bylo hodně slabé. Do finální bitvy to ještě šlo, ale závěrečný fight se nevyvedl. Myslím si, že to mohli udělá lépe. Na druhou stranu herci nezklamali, efekty docela fungovaly a X-Meni tam měli dost času. Ale kdo tam moc času neměl byla hlavní záporačka, ta se ukázala dvakrát a pak až na konci. Za mě 65%.
  16. Muži v černém: Globální hrozba
    Muži v černém: Globální hrozba (2019)
    5.5
    No, čekal jsem od známé značky docela více, ale úplná katastrofa to nebyla. Trošku předvídatelné, překvapivě sprosté, vtipy více pro dospělé, ale dobré. Je vidět, že na place byly problémy. Nejvíce mě asi mrzí to, že Chris Hemsworth a Tessa Thompson nevyužili svoje komické výstupy, když jim to tak sedělo v Ragnaroku. Za mě 60%.
  17. Spolujízda
    Spolujízda (2019)
    7
    Komedie, kde mě Dave Bautista docela překvapil. Musím říct, že po dlouhé době jsem se docela zasmál. Taková akční nenáročné komedie, kde si každý najde své. Fakt je, že podobné filmy jsme tu už měli, ale filmy tohodle žánru jsou vždycky vítány. Doporučuji. Za mě 70%.
  18. Terminator Genisys
    Terminator Genisys (2015)
    6
    Nemůžu říct, že to bylo špatný, ale znám o dost lepší filmy s Arnoldem. Tohle je doslova Terminátor, je to pořád stejné. Terminátor nepřinesl nic nového, stejná zápletka, podobné konce. Zase tu máme cestování časem, přesně to co znáte z minulých dílů. Na druhou stranu oceňuji efekty a docela slušně obsazení. Za mě 60%.
  19. Konečná
    Konečná (2013)
    7
    Musím přiznat, že mě Konečná hodně překvapila. Takový lehčí akční film ve stylu kovboje vás bude bavit. Arménie opětovně si bere zákon do své ruky a společně s týmem se připravují na návštěvu. Finální bitka vás bude bavit. Takovej ten právej styl Arnolda. 70%
  20. Mission: Impossible - Národ grázlů
    Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)
    8.5
    Každým dílem se to zlepšuje. Tom Cruise si nasazuje každým dílem laťku víš a víš. Každý, kdo má rád akční filmy, by si tohle neměl nechat ujít. Film, kde je více reálnosti, než vizuálních efektů potěší každého. Takovej akčnější James Bond. Všem doporučuji. 85%
  21. Tajný život mazlíčků 2
    Tajný život mazlíčků 2 (2019)
    7
    Tajný život mazlíčků 2 je sice napsaný lépe než jednička, ale méně vtipná. Harrison Ford ve vedlejší roli je dobrej, ale mohli mu dát o dost více času. Ale myslím si, že to děti bude bavit a rodiče u toho neusnou. Takový příjemný film o tom, co se děje když není páníček doma. 70%
  22. Aladin
    Aladin (2019)
    8
    No a je tu další Disneyho úspěch. Tento film se povedl. Úžasnej repující Will Smith jako Džín mě dostává. Všichni to nádherné odtančili a odzpívala. Nádherně barevná scéna Friend Like Me a úžasná choreografické zpracování Princ Ali. Všem doporučuji, bude se vám to líbit. 80%
  23. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    10
    Tak tohle je česká komedie. Žádná slátanina, ale pořádná zábava. Film, z kterého padá jedna vtipná scéna za druhou, je úžasně napsán a obsazen. Asi nejvíce chválím Ondřeje Vetchého, který v každý scéně, dokáže pobavit. Všem doporučuji. 100%
  24. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    7.5
    Musím říct, že tohle sice nebyl klasický akční film, spíše trošku fantasy, ale mě to bavilo. Urážející se Dwayne Johnson a Jason Statham, nereálné dechberoucí akční scény a ultra akcent Idris Elba vytvářejí vtipný, oddychový snímek, který si všichni užijete. 80%
  25. Rambo: Do pekla a zpět
    Rambo: Do pekla a zpět (2008)
    8.5
    Klobouk dolů. Rambo: Do pekla a zpět je jeden z nejbrutálnější filmů Sylvestera Stallone. Dokonalá akce. Nejvíce chválím závěrečnou bitvu. To byl masakr. Myslím, že fanoušci Samba si ho na nejvíce užijí. Nemůžu posoudit, jestli předčil Poslední krev, jelikož jsem ji ještě neviděl, ale tohle je maso. 90%
  26. Johnny English znovu zasahuje
    Johnny English znovu zasahuje (2018)
    9
    Scénář sice slabší, ale nenašel by se nikdo, kdo by se v kině neválel smíchy. Nejvtipnější z celé série. Dokonalej Rowan Atkisnon opětovně předvádí nejdebilnějšího agenta světa. Pro mě bylo důležité, abych se u filmu dost nasmà, a to se stalo. Všem ho doporučuji. 90%
  27. Dva a půl chlapa
    Dva a půl chlapa (2003)
    10
    Rozhodně jeden z nejlepších seriálů všech dom. Je neuvěřitelné, že i po několika řadách jsou ty díly vtipné. Každý večer na Dva a půl chlapa koukám a i když vím co tam je, a jak to skončí, stejně mě to neustále baví. Charlie a Alan prostě vedou. 100%
  28. Toy Story 4: Příběh hraček
    Toy Story 4: Příběh hraček (2019)
    8.5
    Nádhera, tohle jsou přesně ty série, kdy každý díl je lepší a lepší. Takhle má vypadat pohádka. Nejvíce se mi líbilo, že tvůrci do filmu zakomponovali jak zábavu pro děti, tak i pro dospělé. Není to film, u kterého byste se nudili. Dále oceňuji úžasnou animaci a děj, který nekončí pro nikoho špatně. Za mě 85%.
  29. Lví král
    Lví král (2019)
    8.5
    Je sice pravda, že se to od původní verze neliší, ale je to úžasný film, na kterym je vidět PRÁCE. Dokonalí hero, super Čeští dabéři představují nám všem známý dojemný snímek Lví král. Písničky jsou nádherné a vizuální efekty dokonalé. Film si myslím, že by s efekty mohl dosáhnout až na Oscara. 85%
  30. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    8.5
    Musím říct, že je to o dost lepší než Homecoming. Daleko od domova je akční, vtipný film plný zvratů a dokonalého zakončení. Hollande dokonalej, Jackson jako Fury super a Gyllenhaal jako Mysterio nejlepší. Dále oceňuji i český dabing. Myslím, že fanoušek Slider Mana si tohle nesmí nechat ujít. 85%
  31. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Nebyl jsem si jistý, zda-li Marvel dokáže vymyslet něco lepšího než Infinity War. Ve filmu není ani jedna scéna, která by mě nudila. Celou dobu jsem seděl s otevřenou hubou a cítil jsem to kouzlo mezi těmi postavami. Závěr nemohl být lepší. Vše 100%.
  32. Úžasňákovi 2
    Úžasňákovi 2 (2018)
    9
    Jeden z nejlepších animovaných filmů všech dob. Nevěděl jsem, že tento film bude lepší než první díl. Film byl výborně udělán. Věděl jsem, když půjdu na film od Disney tak vím, že to bude super. Super animovaná komedie. Nejen děti, ale i dospělí se budou u filmu bavit. Filmu dávám 100%.
  33. Venom
    Venom (2018)
    7.5
    Film se moc líbil. Nejvíce se mi líbilo, že tvůrci spojili komedii a akci. Tom Hardy a Venom se nádherně doplňují. Zároveň mě velice překvapil na konci Woody Harrelson. Už podle trialeru jsem věděl, že se ten film povede, ale v kině mě překvapil ještě víc než jsem čekal. Filmu dávám 80%.
  34. Čarodějovy hodiny
    Čarodějovy hodiny (2018)
    7
    Není to žádný zázrak, ale Jack Black byl super. I dabing se tentokrát povedl. Je to zábavný fantasy film. V kině jsem se ani chvilku nenudil. Napětí, zábava a akce. Super film na deštivé nedělní počasí. Až na tu závěrečnou bitvu, od které jsem čekal trochu více. Filmu dávám 60%.
  35. Mission: Impossible - Fallout
    Mission: Impossible - Fallout (2018)
    9
    Za mě nejlepší díl ze série. Tom Cruise zase dokázal, že i ve svém pokročilém věku dokáže udělat jeden z nejlepších akčních filmů všech dob. Tom Cruise a Simon Pegg jsou super dvojka a tento film ukázal jejich super spolupráci. Jsem rád, že v českém znění jsem mohl slyšet Pavla Vondru. Filmu dávám 90%.
  36. Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Jeden z nejlepších muzikálů všech dob. Šel jsem do kina natěšenej a odcházel nadevše spokojený. Písničky z muzikálu si zpívám do teď. Hugh Jackman byl ve filmu dokonalej. O dost lepší než La La Land. Neskutečně dechberoucí scény a úžasné texty v písničkách. Proto dávám 100%.
  37. Coco
    Coco (2017)
    9
    Nejlepší, jeden z nejlepších filmů od Disney. Pokud jste tento film neviděli všem vám ho doporučuji. Animovaný muzikál s takovým tím pohádkovým smyslem. Vtipný, hudební snímek, který pobaví jak děti, tak dospělé. Doporučuji. Já tomu filmu dávám 100%.
  38. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Temný rytíř je rozhodně nejlepší film od DC. Film je suprově obsazený, ale nejlepší je Heath Ledger jako Joker. Tenhle Joker je rozhodně nejlepší ze všech co kdy byli. A režisér filmu je taky super. Oscarový Christopher Nolan. Proto filmu dávám 100%.
  39. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    9
    Strážci Galaxie je super film. Suprově obsazený a vizuálně udělaný. Na to že je to dobrodružná MARVELOVKA je tam hodně humoru. Ale nevím jestli je lepší než jednička. Jednička je super akční ale dvojka zase super vtipná. Rozhodně doporučuju se jít na film podívat, nebudete zklamaný. Proto filmu dávám 100%.
  40. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)
    8
    Za mě Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta patří mezi nejlepší díly. Hned po Prokletí Černé perly. Film je dobře herecky obsazený a vizuálně udělaný. Ale už to není co bývalo. Jack začíná stárnout ale to neznamená že Salazarova pomsta je poslední díl z Pirátů. Rozhodně pětka byla lepší než čtyřka. Mě se film líbil a doufám že budou další a proto filmu dávám 100%.