Gabourey Sidibe

6.7

Články 3

Recenze: Grimsby - po Boratovi, Brunovi a diktátorovi přichází dementní fotbalový hooligan
Recenze8. 3. 2016
Recenze: Grimsby - po Boratovi, Brunovi a diktátorovi přichází dementní fotbalový hooligan

Sebastian Butcher (Mark Strong) je elitní tajný agent MI6 s povolením zabíjet (vpodstatě James Bond). Od dětství se nesetkal se svým bratrem Nobbym Butcherem (Sacha Baron Cohen), což je dementní fotbalový hooligan s 11 dětmi a tlustou přítelkyní, žijící v britském přímořském městečku Grimsby (něco jako naše Ostrava!!!, ale ještě víc incestu).

Mistrovský plán švorcáků z Toweru
Téma14. 11. 2011
Mistrovský plán švorcáků z Toweru

Věřili mu a on je obral o všechny úspory, přivedl na buben, zbořil jejich plány, zničil jejich sny a sám dál spokojeně chrní ve svém luxusním střešním apartmá elitního rezidenčního hotelu Tower, kde žádný bejvák neseženete pod pět mega v dolarech. Naletěli mu a teď si buď hodí mašli, nebo mu šlohnou tajné prasátko a vezmou si, co jim patří. Jenomže k tomu potřebují plán, jenž nemá chybu! A také režiséra Bretta Ratnera, který konečně zabere a dá akční krimikomedii, co její jest.

Recenze: Mistrovský plán
Recenze9. 11. 2011
Recenze: Mistrovský plán

"Věž" je luxusní mrakodrap u Central Parku. Ben Stiller v něm dělá šéfa bezpečnosti. Když se ukáže, že zdejší multimilionář (Alan Alda) podvedl většinu zaměstnanců (zpronevěřil životní vklady, které u něj investovali), Stiller za pomoci několika dalších (ex-) zaměstnanců a souseda zlodějíčka (Eddie Murphy) se rozhodnou provést ďábelský plán a multimilionářovi vykrást jeho tajný sejf v nejvyšším a nejstřeženějším patře.