Antonio Riestra

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 9

Po Lidicích se natočí vyhlazení Ležáků. O režii se postará mnohými vysmívaný Tomáš Magnusek
Filmy29. 3. 2022
Po Lidicích se natočí vyhlazení Ležáků. O režii se postará mnohými vysmívaný Tomáš Magnusek

Sedmatřicetiletý režisér, scenárista a producent Tomáš Magnusek si vydobyl pověst tuzemského Eda Wooda, naivního filmaře jdoucího si za svým. Sérii ze studentského prostředí Bastardi stále neukončil, nedávno se blýskl v hororové komedii Andyho Fehua Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021), kde potvrdil, že se nebere tak vážně, a zhostil se role neúspěšného youtubera, která mu vynesla nominaci na Ceny české filmové kritiky.

Czech Made Man
Téma25. 7. 2011
Czech Made Man

Vybrúsená a vyleštená vizuálna stránka mala asi inšpirovať k porovnávaniu so štylizovanými kriminálnymi drámami Dannyho Boyla alebo Guya Ritchieho. Lenže sama česká kritika, inokedy k domácim dielam zhovievavá, prirovnáva „čiernu komédiu“ režiséra Tomáša Řehořka Czech Made Man až nepríjemne často ku Kajínkovi Petra Jákla. Nielen preto, že oba filmy na svoju reklamu používajú tvrdenie, že vznikli podľa skutočného príbehu, ale najmä preto, že ani jednému sa nepodarilo naplniť svoje vysoké ambície.

Vítězné Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
Téma21. 6. 2011
Vítězné Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková

Jednoznačným vítězem 33. ročníku Festivalu české filmové a televizní komedie Novoměstský hrnec smíchu se stal film režiséra Jaroslava Brabce Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková, který soutěžil v kategorii televizní tvorby a vyhrál hlavní cenu Zlatý Prim.

Ondřej Novák: Lístky z nedopsaného deníku Lidic
Téma6. 6. 2011
Ondřej Novák: Lístky z nedopsaného deníku Lidic

Náročnější křest ohněm si snad ani nelze představit. První a hned hodně velká role ve filmu, jeden z nejdražších českých snímků posledních let, otec Karel Roden, matka Zuzana Bydžovská a režisérka Alice Nellis, která ho obsadila, dva měsíce před začátkem natáčení nahrazena režisérem Petrem Nikolaevem, který ho před tím nikdy neviděl... Ondřeje Nováka, představitele Karla Šímy v historickém dramatu Lidice, jsem loni poprosil, jestli by si exkluzivně pro Kinobox.cz nepsal deník

Lidice oslovují lidským příběhem
Téma2. 6. 2011
Lidice oslovují lidským příběhem

Tragický osud české obce rozehrál režisér Petr Nikolaev jako drama s nevinným začátkem a emotivními obrazy... Scénář filmu Lidice byl dlouho trochu zakletý. Jeho autor Zdeněk Mahler s ním vyhrál (pod názvem Nokturno) Cenu Sazky před čtyřmi roky, cesta do kin byla ale trnitá. Po dlouhých přípravách, kdy se nad scénářem scházel s Alicí Nellis, zhatila přesně před rokem natáčení režisérčina nemoc. Filmu se ujal Petr Nikolaev, udělal určité změny, mimo jiné přeobsadil postavu Aničky (Marthu Issovou nahradila Veronika Kubařová). Do 70 milionového rozpočtu chyběly ale peníze. Až pomoc měst a jednotlivců Lidice nakonec dovedla k první klapce.

Czech Made Man je morální švejkovina
Téma30. 5. 2011
Czech Made Man je morální švejkovina

Režiséra Tomáše Řehořka nelze mezi novými osobnostmi českého filmu přehlédnout. Ve čtyřiadvaceti má za sebou tři celovečerní filmy – přičemž ten poslední, který včera vstoupil do kin, už rozhodně není výsledkem nějakého náhodného zkratu mezi elektrickými vodiči talentu a štěstí.

Recenze: Czech Made M@n
Recenze18. 4. 2011
Recenze: Czech Made M@n

Čtyřnásobný držitel Českého lva Jan Budař rozehrává tisíc a jednu epizodu ze života malého českého podvodníčka, který zas a znovu pokouší štěstí velkého světa. Chvíli v blázinci, chvíli v nevěstinci, chvíli v kriminále, chvíli v šanghajské vaně se zlatými kohoutky, prostě chvíli nahoře a pak zase dole. Zůstává otázkou, jestli je novinka zázračného dítěte českého filmu, režiséra Tomáše Řehořka, opravdu filmem, případně jen videoklipovou one man show?

Budař jako filmový byznysmen razí heslo S poctivostí leda pojdeš
Téma16. 2. 2011
Budař jako filmový byznysmen razí heslo S poctivostí leda pojdeš

Ještě před pár týdny natáčeli v Číně, teď už mají trailer. Černá komedie CzechMadeMan, podle tvůrců "absolutní pecka letošního jara", ukazuje, jak si umí užívat čtyřnásobný držitel Českého lva Jan Budař. Stačí mu dát roli bohatého byznysmena a pár nahých dívek do vany. Heslo? S poctivostí leda pojdeš.

Kameramané nejvýše ocenili Holmana za Protektora
Filmy28. 2. 2010
Kameramané nejvýše ocenili Holmana za Protektora

Výroční cenu Asociace českých kameramanů za vynikající kameramanské dílo roku 2009 získal včera v pražské Lucerně Miloslav Holman za práci na filmu Protektor.