Longlegs

AI
63%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Články 3

Vraždící Nicolas Cage se blíží. Děsivá ukázka a plakáty lákají na znepokojivý horor
Filmy18. 4. 2024
Vraždící Nicolas Cage se blíží. Děsivá ukázka a plakáty lákají na znepokojivý horor

Těžko si vybavit horor z posledních let, který by z propagačního materiálu vypadal znepokojivěji než nadcházející herecká výzva Nicolase Cage s názvem Longlegs. Projekt studia NEON, v němž slavný herec ztvární záhadného sériového vraha, se před červencovou premiérou v amerických kinech ukazuje v náznacích a zmatenému publiku předhazuje básnické či vizuální šifry. Už třetí teaser, na YouTube doprovázený popiskem Sweet: Part Two, je plný tajuplných frází avizujících dějové napojení na okultismus. A možná ještě na něco úplně jiného a neočekávaného.

Nové Mlčení jehňátek? Nicolas Cage bude šíleným vrahem, v traileru z něj jde strach
Filmy5. 2. 2024
Nové Mlčení jehňátek? Nicolas Cage bude šíleným vrahem, v traileru z něj jde strach

Oscarový Nicolas Cage sice koncem roku vyhrožoval hereckým důchodem, ale v dohledném horizontu se jeho rázovitých výkonů ještě dosyta nabažíme. V létě do amerických (a snad také do tuzemských) kin zamíří tajuplný hororový thriller Longlegs od studia Neon, které vsadilo na unikátní kryptovanou propagaci. První půlminutové video stlačilo název i identitu projektu do obtížně čitelné šifry a nynější minutový teaser s informacemi rovněž šetří. Je ovšem snad nejatmosféričtější upoutávkou na audiovizuální dílo z nedávné doby a ikonického herce letmo představuje v jeho dosud nejděsivější úloze.

Záhadný trailer boří internet. Láká na film, v němž Nicolas Cage hraje masového vraha
Filmy9. 1. 2024
Záhadný trailer boří internet. Láká na film, v němž Nicolas Cage hraje masového vraha

Obzvlášť u hororových titulů se mnohokrát potvrdilo, že tajuplný náznakový marketing se cení zlatem. Společnost NEON na internet vypustila blíže nespecifikovanou sedmatřicetivteřinovou upoutávku, v níž vidíme pouze dvě znepokojivé fotografie a slyšíme hovor na tísňovou linku. Ač schází název a jakékoli podrobnější informace, filmová komunita si rychle dala dohromady, že jde o nadcházející thriller s Nicolasem Cagem Longlegs. Čerstvý šedesátník v něm ztvárňuje sériového vraha a druhý záběr na podezřele dlouhé končetiny napovídá, že bychom měli být na správné adrese.