Láska na první pohled

68%
Láska na první pohled
Setkali se neočekávaně na letišti a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra, jejíž plamen rozžehl ještě společný let z New Yorku do Londýna. Oliver stihl ještě Hadley zapsat do telefonu své číslo, ale pak už oba spěchali za svými povinnostmi s tím, že se zase brzy sejdou. Jenže Hadley telefon upadne a kontakt na Olivera navždy zmizí. Nehodlá to však vzdát a rozhodne se učinit nemožné a svého milého v několika milionové metropoli najít...



Recenze: Láska na první pohled

Kinobox.cz
55%

Naivní, pohádkové, předvídatelné. Čili přesně takové, jaké to má být. Nový romantický hit Netflixu vcelku úspěšně předstírá, že je něčím víc než jen tuctovou romanťárnou, ale pod všemi vzletně znějícími řečičkami o osudu a statistice předkládá stokrát viděný příběh o dvou heterosexuálních mladých lidech, kteří si k sobě trochu složitě musejí nalézt cestu. Někdo si pohrdavě odfrkne, někdo na tuto hru přistoupí a rád se nechá dojmout. Už před přečtením recenze jste nejspíš věděli, kam patříte.


mojmir.sedlacek
6 046 bodů
5
„Tohle není příběh o lásce, ale o osudu či, chcete-li, statistice,“ lže hned v úvodu nová romantická komedie na Netflixu. Film s názvem Láska na první pohled samozřejmě o lásce je, a to dokonce opravdu o lásce na první pohled. Jedná se však i o jednu z prvních vlaštovek pomalu přicházející vánoční sezóny. Obrňte se.
Pipa24
64 bodů
7
Není to žádná velká pecka, ale mně to bavilo. Líbilo se mi obsazení, oba protagonisté byli z počátku prvoplánově “dokonalí a k sežrání” :) A myšlenka uspořádat si smuteční slavnost ještě před tím, než zaklepu bačkorama, je vážně inspirativní. Slabých 7, ten večer potěšilo.

Dodatečné informace

Původní název:
Love at First Sight (více)
  • USA Láska na první pohled
  • USA Love at First Sight
Premiéra v ČR:
15. 9. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA, Velká Británie
Přístupnost:
13+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch