Zabiják bolesti

76%

Zajímavosti 4

  • V tomto obsazení je několik herců, kteří jsou dětmi herců, kteří byli slavní před nimi. Například: West Duchovny (Shannon Schaeffer) je dcerou Téy Leoni ("Madam Secretary") a Davida Duchovnyho ("Akta X"); Tyler Ritter (John Brownlee) je synem Johna Rittera ("Three's Company").
  • Limitovaný seriál Dopesick, který se týká stejné opiátové krize, již společnost Hulu natočila a uvedla ho v roce 2021. Zahráli si v něm Michael Keaton, Michael Stuhlbarg (jako Richard Sackler), Rosario Dawson a Kaitlyn Dever. Keaton za svůj výkon v tomto seriálu získal Zlatý glóbus a cenu Emmy.
  • V rozhovoru s Leilou Fadel v pořadu National Public Radio "Morning Edition" producent a režisér Pete Berg vysvětlil, že prohlášení o vyloučení odpovědnosti v každé epizodě čtou skuteční rodinní příslušníci lidí, kteří byli postiženi závislostí na opioidech nebo o ni přišli.
  • Tento seriál vychází z knihy Barryho Meiera Pain Killer: a článku Patricka Raddena Keefa "The Family That Built the Empire of Pain" (Rodina, která vybudovala impérium bolesti) v časopise New Yorker.