Nikdy neříkej nikdy

62%
Nikdy neříkej nikdy
Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)



Recenze: Nikdy neříkej nikdy

Kinobox.cz
35%

Nová hlavně slovenská a trochu česká romantická komedie o vztazích ve středním věku je zajímavá asi stejně jako fakt, že píseň k závěrečným titulkům po několika letech odmlky složil Pavol Habera – tedy vůbec. Zvraty jsou viditelné už zdálky a nepřinášejí žádné dramatické oživení rutinně naplněných žánrových vzorců. Film naštěstí není nikterak zlý, toxický a vizuálně ošklivý, bohužel však také dost nijaký.


mojmir.sedlacek
6 046 bodů
3
Když se Sean Connery po dekádě vrátil jako James Bond, nebylo to úplně ono. Pokud byste však měli vidět jen jeden film s názvem Nikdy neříkej nikdy, ať je to raději bondovka z roku 1983, nežli o čtyři dekády novější slovensko-česká romantická komedie.
Ku
460 bodů
3
Moc mě to nebavilo ale aspoň trochu tak třeba tři
misa_0095
56 bodů
10
Za mě hezký český film

Dodatečné informace

Původní název:
Nikdy nehovor nikdy (více)
  • Slovenská republika Nikdy neříkej nikdy
  • Slovenská republika Nikdy nehovor nikdy
Premiéra v ČR:
3. 8. 2023
Distributor:
Bontonfilm, a. s.
Země původu:
Slovenská republika, Česká republika
Čeština:
Nikdy neříkej nikdy je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné