The Electric State

AI
73%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 3

  • V prohlášení, v němž bratři Russoovi oznámili projekt v prosinci 2020, zdůraznili, že si představují, že chystaná sci-fi adaptace bude mít tradiční kinopremiéru. To, že se režiséři snažili specifikovat právě druhou možnost, je obzvlášť pozoruhodné vzhledem k tomu, že Universal je jedním z mnoha studií, která se snaží uzavřít okno pro exkluzivitu pro kina ve světle uzavírání kin kvůli probíhající pandemii koronaviru.
  • Server Deadline v prosinci 2020 oznámil, že Millie Bobby Brownová se spojí s bratry Russoovými ve své další filmové roli, a to ve sci-fi filmu společnosti Universal Pictures s názvem The Electric State, který vznikl na motivy stejnojmenného ilustrovaného románu autora Simona Stalenhaga.
  • Michelle Yeoh byla původně obsazena, ale musela z filmu odstoupit kvůli termínům. Role byla přepracována a její bývalý herecký kolega Ke Huy Quan ji převzal.