Život pro samouky

50%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 494 bodů
7
Nic převratného jsem nečekala a možná i proto jsem se docela doře bavila. Nejspíš díky tomu lehkému překročení hranice reality tím správným směrem dostala tahle komedie, kdy hlavní hrdinka promlouvá vnitřním hlasem a trousí moudra vyrovnaných žen dnešní doby... ten náležitý odstup a nikdo to nebere vážně. Tudíž se můžeme opravdu bavit bez zátěže nadbytečného přemýšlení. Jistěže Plodková to jistí, protože jí tyhle typy sedí. Ale brát to jako návod do života, tak to snad asi ne.
"Já v helmě vypadám jako žalud."
mojmir.sedlacek
6 049 bodů
4
Jitka Rudolfová tentokrát vsadila na jistotu v podobě lifestylově nekonfliktní předlohy, kterou se filmařsky téměř nepokusila ozvláštnit. Výsledkem je netoxická, ale také povrchní a nenápaditá vztahovka, jež není vůbec ničím jiným, než se na první pohled zdá. Což může být pro leckteré výhodou.
Ku
460 bodů
5
Chci vidět ale mám radši seriály
DavidHajek
186 bodů
2
Jako me prijde, ze kdokoliv, kdo z na nekoho "vlivneho" na Nove nebo Prime, pripadne ve statnim fondu podpory kinematografie, napise nejakou hovadinu do podoby scenare a zjisti, ze je to sracka, tak tam nacastuji Plodkovou a/nebo Langmajera a najednou to prodavaji jako nejlepsi cesky film roku XY. Blby je, ze Plodkova (herecka vynikajici, ale bere vse) a Langmajer (herec vynikajici, ale bere vse) dnes hraji v kazdem druhem filmu... Jsme moc mala zeme na dobre filmy kazdy rok. A muze byt mnohem hur. Zdravim brata slovakov.