Ve při

78%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 487 bodů
9
9/10
sammikk_
sammikk_
348 bodů
9
Vcelku dost originální snímek, který určitě nezaujme všechny ale mě zaujmul velmi moc. Steven Yeun si to neskutečně jede a věřím v to že pro tuto roli vybrali nejlepšího herce co mohli! Emoce a napětí jsou v tomhle seriálu nejsilnější stránkou. Každý si najde nějaké téma se kterým se spojí a je to na tom to krásný. Konec lehké překvápko. Víc k tomuhle projektu napsat nemusím, moc jsem si to užil a byl bych zvědav pokud by byla někdy 2. sérka. Překvápko roku.
Geralt
153 bodů
8
Za starých časů kinoboxu bych dal 85 %. Na 9/10 to není. Třeba se mi to rozleží v hlavě a časem to na devítku přepnu. Půlhodinové epizody pro mě asi boří hranice toho, co se dá nazvat "díl seriálu". "Dílo" či "snímek" stejně dává smysl pouze jako celek. O jeho kvalitách nemá smysl mluvit, je to opravdu skvělá práce. Ze slabších míst bych zmínit pouze nevyváženost tempa (hlavně v závěru), kde je někdy na všechno dost času (seriálové vyprávění) v kontrastu s opravdu velkými filmovými zkratkami.
stiffy
stiffy
39 bodů
7
Fajn oddychovka, nic co bych musel videt znovu. Uz od zacatku bylo jasne, kam to cele smeruje.
DEiO
DEiO
33 bodů
8
Vynikající.
radinpr
radinpr
14 bodů
8
- hrozně mi to sedlo - místami jsem v tom viděl Parazita , což je fajn, mělo to na mě takový korejský nádech -mísení žánrů je fajn, někdy tedy až moc vypjaté situace , ale decetně tak, aby bavili..