Pappa Mia!

56%

Komentáře a recenze 3

Dle relevance
Č
65%

Robert De Niro v roli bručouna z italského venkova. Co se stane, když svého tvrdohlavého otce z italského venkova přivedete mezi ryzí americkou snobskou smetánku? Takový námět ve filmu Pappa Mia! rozvíjí režisérka Laura Terruso. Do rodinné komedie plné stereotypů i kýčovitých vtipů však obsadila herecká esa, kterým se daří vykřesat relativně zábavnou podívanou.

F
FFFilm.name
30%

Nemůžu říct, že by v této komedii byly nějaké do očí bijící filmařské prohřešky. Jen je v ní všechno strašlivě neoriginální, unavené a nezajímavé. Dlouho jsem neviděl tolik nudy v pouhých 90 minutách. A zajímalo by mě, co měl znamenat ten český název.

M
Moviezone.cz
30%

Komik Sebastian Maniscalco (Zelená kniha, Irčan) pochází z rodiny svérázného sicilského přistěhovalce a na ztřeštěných rodinných eskapádách vystavěl své povedené stand-up představení. Materiál mu zřejmě přirostl k srdci natolik, že se na základě životních zkušeností rozhodl dát dohromady scénář pro celovečerní film, jehož děj by se točil kolem snoubenců pocházejících z naprosto protikladných rodin a zcela odlišného prostředí. Zatímco Sebastian (Maniscalco) disponuje italskými kořeny a svérázným otcem z malého newyorkského kadeřnictví, jeho snoubenka Ellie (Leslie Bibb) je dcerou senátorky a hotelového magnáta. Myšlenka společně stráveného víkendu v této konstelaci zní jako výborný materiál na komedii, zvlášť když se vám do hlavní role podaří ukecat Roberta De Nira. Ten sám pochází z rodiny s italským rodokmenem, takže má k postavě prostého newyorkského kadeřníka relativně blízko. Navíc roli nepříjemného fotra ztvárnil už tolikrát, že na to má copyright. Co by se mohlo pokazit?