Ledviny bez viny

44%
Ledviny bez viny
Plakát traileru

Další ze série televizních komedií Jiřího Vejdělka pro Českou televizi přinese příběh detektiva Millera, který i po čtyřicítce stále žije se svou matkou. S tím se pojí i jeho nulový milostný život, jelikož skrze maminčinu všetečnost a starostlivost si domu nikoho nevodí a především má rád svůj klid. Není tak k podivení, že když se u něj objeví problémy s ledvinami a musí si zapisovat všechny přijaté a vydané tekutiny, matce to zatají. Jeho nutné zdravotní měření a zatajování jistých skutečností rozjede kolotoč humorných a nezáviděníhodných situací.




Pete69
Pete69
29 978 bodů
4.5
Druhá povídka je o ničem.. lehce kriminálka, ale hlavně příběh muže středního věku, který žije matky a zažívá peklo, které si sám zavinil svou letargickou letorou..Eliška Balogová i Hynek Čermák se z toho snažili vytlouci maximum, ale i přes jejich zkušenosti a herecký talent z toho nakonec není více, než slabší průměr.. je to stravitelná povídka "bakalářského" typu.
avenis
avenis
8 196 bodů
3
Slaboučké. Už ten název... Opět žádný objev, opět žádné překvapení. Standardní spotřební zboží. Nikdo se moc herecky nenadřel. Celou dobu jsem přemýšlela nad tím podivně řešeným schodištěm... (24.10.2022)

Dodatečné informace

Původní název:
Ledviny bez viny (více)
  • Česká republika Ledviny bez viny
Premiéra v ČR:
23. 10. 2022
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup