Pozvánka do pekla

52%
Pozvánka do pekla

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve se nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)




Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Ak by mi niekdo povedal ze The Invitation je film podla Young Adult knihy, kludne by som mu uveril. nie prilis strasidelne, ale ma to prekvapivo par brutalnejsich pasazi. Nathalie Emmanuel je eye candy ale inak je to prilis bezzube a lahko zabudnutelne.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Krvavá nevěsta [možná trochu Get Out??] z Wishe, ne fakt proč kurva má někdo ambice a finance natočit něco, co už tu bylo, a desetkrát lépe? Üpíři jsou ještě ti cool sexy hošanové, od kterých se chcete po nocích pokousat, fakt jo, chtěla by si být vlkodlak?
Perna182
Perna182
2 015 bodů
6
Na film jsem šel pouze na základě traileru před jinými filmy a to s představou toho, co jsem si z tohoto traileru odnesl. Prozradím předem, že bohužel. Dle traileru jsem si myslel, že vím, kam se to bude ubírat, ale dokud nevíte všechno, tak to funguje a je to fajn i přes pár klasických (ne)lekaček. I tak ale začínáte tušit, že to bude trochu jinak, nicméně, pořád nevíte. Zlom přijde, když vám vyloží karty na stůl a i když se to ubírá jinou cestou, je to tak předvídatelné, až nudné, protže si vše domyslíte během minuty a následně se tak vše stane. K tomu si přičtěte pár klasických klišé a z první poloviny nadprůměru padáme na průměr. Hodnocení by bylo mezi 5 - 6, ale za pofinálovou cca 2 minutovou scénu je to jasní pětka.

Dodatečné informace

Původní název:
The Invitation (více)
  • USA Pozvánka do pekla
  • USA The Invitation
  • USA La invitación
  • USA Le Bal de l'Enfer
  • USA The Ceremony - Invito mortale
  • USA The Invitation - Bis dass der Tod uns scheidet
Premiéra v ČR:
25. 8. 2022
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
33,63 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pozvánka do pekla je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch