The Virtuoso

47%

Zajímavosti 6

  • Přítelkyně fešáka Johnnieho byla postřelena a po celém domě zůstaly krvavé stopy. O několik vteřin později je krev na jejích rukou zcela suchá ve zjevných pramíncích, přestože ji rozmazala po celém domě a dveřích, což znamená, že tvorba pramínků by byla nemožná. to není to, co to znamená. Krev na jejích rukou, která se rozmazala do pramínků a doplnila se tím, že se rány ještě alespoň jednou dotkla, se srazila dřív, než zaschla.
  • Když Hezoun Johnnie střelí svou přítelkyni do zad, dostane plnou dávku do spodní části zad. Výstřel by ji téměř jistě ochromil, přesto byla schopna kopnout nohama a utéct do minuty po výstřelu. chybný postřeh. V čase 01:09:30 je velmi krátce vidět zásah a v čase 01:09:42 po výstřelu cítí ránu na levém boku poblíž kyčle. Ráže a náboj zbraně nejsou známy. Mohla být zasažena několika broky, broky 410 nebo dokonce kamennou solí.
  • Virtuóz velkou část filmu vysvětluje svou puntičkářskou povahu a většinu filmu je neuvěřitelně opatrný. Při ošetřování Johnnieho přítelkyně však ústy otevře uzávěr lahvičky s peroxidem a všude zanechá DNA. Poté holýma rukama přemístí a zapojí ohřívač, čímž všude zanechá své otisky, a to vše v rukavicích, místo aby si je vzal.
  • Virtuóz je tak opatrný, ale když otráví muže v motelu, sundá si při manipulaci se sklem rukavice. Což by zanechalo zjevné otisky prstů. Chybné pozorování. Jednou se dotkl sklenice a zatočil s ní, aby rozpustil prášek, který do ní přidal. Než se jí dotkl, nasadil si na tu ruku rukavici.
  • Když servírka vystřelí na virtuosa, je první výstřel prázdný. Nemůžete to způsobit vyjmutím náboje ze zásobníku. Není to revolver. Vystřelí bez ohledu na počet nábojů v zásobníku.
  • Když Virtuóz spálí list papíru s nápisem "Bílé řeky", písmo se oproti předchozí scéně zcela změní.