V nemilosti

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 255 bodů
6.5
Dobré krimidrama se skvělou Sandrou Bullock, která jakoby nestárla a role jí sedla. Scénář nepřináší nic nového a závěr je předvídatelný. Hutná a lehce depresivní atmosféra skvěle dokresluje celý příběh. Pěkný film, kterému přeci jen k lepším přívlastkům nějaký ten kousek chybí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Silné, syrové drama, které mít trošku odvážnější konec a ne tak lehce vydedukovatelnou pointu, tak je to na plnou palbu. Sandra skvělá. 8.5/10
avenis
avenis
8 500 bodů
8
Při sledování se propadám hlouběji a hlouběji do bezmocné deprese. A přitom stačím obdivovat opravdu vynikající výkon Sandry Bullock, která už několikrát dokázala, že úspěšně vyrostla z rolí diblíků a zvládne přesvědčivě zahrát třeba propuštěnou trestankyni bez make-upu, shrbenou, zachmuřenou a nesmírně lidsky prokreslenou. Opravdu parádní výkon. (12.1.2022)
Mikik4444
3 945 bodů
9.5
Dobré překvápko v ději filmu
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
6
Docela dobrý film, kterému uškodilo pár pasáží víc, než by možná tvůrci chtěli. Nevím, jak u ostatních. Ale já už od představení ústředních postav tak nějak předpovídal celý případ a je škoda, že jsem si svůj twist neužil tak, jak někteří. S. Bullock tady vypadá opravdu hrozně a to chválím hlavně maskéry. Líbí se mi syrové velkoměsto a potýkaní se s novými zkušenostmi po 20 letech ve vězení a speciálně dvojšichta tomu dává fakt reálný nářez. Bohužel se film v druhé polovině promění na krimi vlnu, která připomíná průměrný díl odložených případů. PS: chci ocenit vedlejší role (tváře), které tak nějak do všeho zapadaly.