M.O.D.O.K.

66%

Zajímavosti 5

  • Nathan Fillion se objevil také na plakátech propagujících filmový festival Simona Williamse (Wonder Man) jako Simon Williams ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017). Tento prvek v pozadí bohužel není možné v hotovém filmu vidět.
  • V únoru 2019 bylo oznámeno, že Marvel Television připravuje animovaný seriál pro dospělé na motivy M.O.D.O.K., jehož seriál byl objednán u Hulu, spolu se seriály na motivy Hit-Monkey, Tigry a Dazzler a Kačera Howarda, které měly vést ke crossoverovému speciálu s názvem The Offenders. V prosinci 2019 byla společnost Marvel Television začleněna do Marvel Studios, které neslo následný dohled nad seriály. Následující měsíc se Marvel rozhodl nepokračovat v seriálech Howard the Duck, Tigra & Dazzler a The Offenders, přičemž seriály M.O.D.O.K. a Hit-Monkey (2021) pokračovaly podle plánu.
  • Patton Oswalt dříve hrál Hedgese ve filmu Blade: Trinity (2004) (verze Země-26320 Marvel Universe), namluvil strýčka Bena a Škorpiona ve filmu Spider-Man (2017) (Země-17628), objevil se jako různí členové rodiny Koenigových v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (2013) (Země-199999) a namluvil trolla Pipa ve filmu Eternals (2021).
  • Děti M.O.D.O.K., Melissa a Louis, si vymyslely vlastní zkratky: Mental Entity Living to Induce Seriously Sinister Anarchy & Lanky Organism Undeniably Irresistible and Syphilitic.
  • Tato série se odehrává ve verzi marvelovského vesmíru Země-1226.