FBI: Most Wanted

73%

Zajímavosti 6

  • Zkratky používané v seriálu: DIVRT - Digital Imaging & Video Recovery Team.MXU - Multimedia Exploitation Unit.CART - Child Abduction Response Team.MCC - Mobile Command Center.
  • Julian McMahon, který v prvních třech sériích seriálu ztvárnil klíčovou roli Jesse LaCroixe, v lednu 2022 oznámil, že po tvůrčích neshodách se showrunnerem a výkonným producentem Davidem Hudginsem seriál opustí. Tvůrce Dick Wolf se k tomu vyjádřil: "Je nám líto, že Julian odchází. Jeho ztvárnění agenta Jesse LaCroixe bylo klíčovým faktorem úspěchu FBI: Nejhledanější. Bude nám chybět a přejeme mu hodně štěstí v jeho další kapitole." Jeho postava se rozhodla být zabita při výkonu služby, když pátrala po zneužívajícím feťákovi Harley Rossovi, který chtěl najít a zabít svou bývalou přítelkyni Lucy Carverovou. Jess LaCroix byl nahrazen za novou postavu, Remyho Scotta, kterého hrál Dylan McDermott. S jeho odchodem byli ze seriálu odstraněni i herci Jen Landon (Jessova přítelkyně Sarah Allen), Terry O'Quinn (Jessův otec Byron LaCroix) a YaYa Gosselin (Jessova dcera Natalia 'Tali' Skye LaCroix).
  • Když se uprchlík objeví na seznamu deseti nejhledanějších osob FBI, nezáleží na tom, zda je na seznamu na prvním nebo desátém místě, protože všichni uprchlíci jsou považováni za rovnocenné.
  • Spin-off seriálu FBI (2018), který se představil v zadním pilotu "Most Wanted (2019)".
  • Kellan Lutz, který hrál Kennyho Crosbyho, opustil seriál v září 2021, aby se mohl více věnovat rodině. Tehdy šestatřicetiletý herec se rozhodl odejít po dlouhém přemýšlení o náročných dvanácti měsících, během nichž mu zemřeli dva prarodiče a jeho manželka Brittany Gonzalesová přišla v šestém měsíci těhotenství o dítě. Kellan, jeho žena a sedmiměsíční dcera Ashtyn se přestěhovali do Kalifornie, aby byli blíže svým příbuzným. Naposledy se objevil v premiéře třetí série. Vysvětlením toho, že Crosby v seriálu chyběl, bylo jeho přestěhování do Oklahomy, aby se zotavil ze střelného zranění během premiéry 3. série a crossoverové akce FBI.
  • Agenti FBI by při rozhovorech s lidmi na ulici neměli ruce v kapsách. (Jak se často děje v celém seriálu) Je to považováno za neprofesionální a také to zpožďuje reakční dobu v případě útoku.