Dave

78%

Zajímavosti 5

  • V rozhovoru pro Jimmy Kimmel Live! Dave Burd prozradil, že když se připravoval na plačící scénu v 8. epizodě 2. série "Burdovi", nechal své skutečné rodiče nahrát a poslat mu video, na kterém předstírají, že se naposledy loučí. Při natáčení skutečné scény měl Burd na uších sluchátka Bluetooth a poslouchal, zatímco asistent produkce, který stál stranou, držel v ruce iPad, na kterém se videa s jeho rodiči přehrávala stále dokola.
  • Někteří hlavní herci a hosté jsou herci, kteří se objevili v Lil Dickyho videoklipech.
  • V roce 2019 se Burd objevil v pořadu Sway in the morning, kde předvedl freestyle. V rámci freestylu je jedním z jeho veršů: "Kareem Abdul, Kareem Abdul-Jabbar, these hooks keep me scoring, see me coming from a far." Ve 2. sérii, 4. epizodě "Kareem Abdul-Jabbar", Kareem na tento text narazí a chce se s Davem setkat, aby o něm napsal článek. V seriálu je "Kareem Abdul-Jabbar" celá píseň. Celá epizoda je však založena pouze na jedné hlášce, kterou Burd před dvěma lety zcela improvizoval.
  • Před tímto pořadem měl Dave Burd jedinou hereckou zkušenost, a to především ve svých vlastních hudebních videoklipech. Navzdory tomu, že Burd nemá žádné zkušenosti se psaním, produkcí a hraním v sitcomu, podle kolegy Taylora Misiaka "je na place nesmírně profesionální a VELMI zřídkakdy porušuje charakter". Burd také dává svým spoluhvězdám prostor k improvizaci, aby mohly do svých postav vložit vlastní osobnost. Zvláště hvězdy GaTa a Benny Blanco.
  • GaTa je Lil Dickyho skutečný hvězdný muž na pódiu.