Rocketry: The Nambi Effect

81%

Zajímavosti 3

  • Přestože v hindské verzi zaznívají jeho tamilské repliky, hindská verze je debutem herce Jagana. V hindské verzi se také na plátno vrací herečka Simran, která si zahrála krátkou epizodní roli ve filmu Yuva (2004) a plnohodnotnou roli ve filmu Anari No. 1 (1999).
  • Přestože film měl stejné obsazení v hindské i tamilské verzi se dvěma různými hvězdami (Shah Rukh Khan v hindštině a Suriya v tamilštině), vyvrcholení v hindské i tamilské verzi se mírně liší, když skutečný Nambi Narayanan sděluje své poslední myšlenky moderátorovi. V hindském vyvrcholení Nambi Narayanana namluvil sám Madhavan, přestože Narayananova hindská synchronizace rtů je správná. V tamilském vyvrcholení však Narayanan mluví stejný dialog sám za sebe v tamilštině. dalším pozoruhodným rozdílem je, že v hindské verzi, jakmile Narayanan ukončí rozhovor slovy "Jai Hind" (v překladu: Vítězství Indii), Shah Rukh Khan sděluje na oplátku totéž, zatímco si utírá slzy. V tamilské verzi však Suriya vyjadřuje své mlčení, zatímco je ohromen Narayananovými posledními slovy.
  • Během zkušebního provozu motoru Vikas se na jeho těle objevuje logo ISRO. Logo ISRO bylo přijato v roce 2002, zatímco test probíhá v roce 1985.