V karavanu po Česku

73%
V karavanu po Česku
Plakát traileru

Aleš Háma putuje v karavanu Českou republikou, objevuje pozoruhodná místa a doslova ochutnává jejich atmosféru, chutě a vůně. Na své cestě potkává řadu zajímavých lidí. Nový cestopisný cyklus je volným pokračování divácky úspěšného seriálu V karavanu po Slovensku. (Česká televize)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Česko je nádherné a nabízí spoustu krásných míst, které je potřeba objevovat. Spousta lidí volí pro dovolenou zahraničí a přitom vůbec netuší o jaké krásy tady přichází. Osobně mám Česko projeté křížem krážem a spoustu míst kam se Aleš Háma vydal znám z osobní zkušenosti a též bych je doporučil. No a zbytek míst kde jsem zatím nebyl použiji do budoucna jako inspiraci pro dovolenou. Příjemná podívaná, která jednak poučí, vzdělá a pobaví.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
7
Vždycky závidím, že nemám dva měsíce prázdnin když už mám konečně nějaké ty finance :D Jako kluk jsem sice prázdniny měl, ale cestování po česku není většinou to, co si kluci přejí dělat o prázdninách. Teď bych rád a jen tiše .. někdy i hlasitě Alešovi závidím.. i když to měl z poloviny pracovní.

Dodatečné informace

Původní název:
V karavanu po Česku (více)
  • Česká republika V karavanu po Česku
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění