Zase Vánoce

69%
Zase Vánoce

Táta od rodiny se zasekne v časové smyčce a musí pořád dokola slavit Vánoce, i když je naprosto nesnáší. Aspoň konečně zjistí, na čem v životě opravdu záleží. (Netflix)




hrumsrt
hrumsrt
9 394 bodů
8
Miluji časový smyčky a díky tomuhle filmu vidím, že hru s časem obecně... Kreativní, nápaditý a hlavně neokoukané. Jak film plyne, tak už jen čekáte, co zase vymyslí za rok, což tak nějak udělali i tvůrci, že už jen chtěli trumfnout každými Vánocemi ty předchozí, jenže na úvodní půlhodinku už nic kvalitou nenaváže. Hrozně moc to pak letí. Hodně by tomu pomohla kratší stopáž. Ačkoli je cítit, že je to nízkorozpočtové a cílené nikoli na evropský trh. Hlavní hrdina si to dává parádně a díky němu jsem se několikrát zasmál. 70%
p.a.douch
p.a.douch
8 400 bodů
8.5
Tak teda dost překvapení. Brazilskej vánoční film a já? Koho by to napadlo. Že by jen čistá komedie? Tak možná i když ve druhé půlce se to mění. Hlavní hrdina je teda pořádná tlama a jen díky tomu že mi nebyl sympatický, bych se na film možná nedíval. No a prohloupil bych. Takže kdo chce vidět tak trochu jinou komedii o Vánocích tak tomu doporučuju tenhle film. Herce jsem vůbec neznal (kurnik z brazilských herců znám snad jen Mouru a z hereček tak Baccarinovou, Bolkanovou a Bragovou), takže se není co divit. Ale byli všichni příjemní a hráli dobře, režisér to taky zvládnul.

Dodatečné informace

Původní název:
Tudo Bem no Natal Que Vem (více)
  • Brazílie Zase Vánoce
  • Brazílie Tudo Bem no Natal Que Vem
  • Brazílie Et encore un joyeux Noël !
  • Brazílie Just Another Christmas
  • Brazílie La Nochebuena es mi condena
  • Brazílie Schon wieder Weihnachten
  • Brazílie Tutto normale il prossimo Natale
Premiéra v ČR:
3. 12. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
Brazílie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch