Comedy Club

53%
Comedy Club
Plakát traileru
Comedy Club sází na originální humor, každodenní příběhy a přímou komunikaci s publikem. Na přípravě show se budou podílet jak zkušení baviči, tak i nováčci, kteří se na televizních obrazovkách objeví úplně poprvé. Vystoupí zde komici z různých skupin, které u nás pořádají živá vystoupení a dostanou šanci rozesmát také diváky doma u televizních obrazovek. Mezi známé tváře patří například Lukáš Pavlásek, Miloš Knor či Iva Pazderková, známá jako "blbá blondýna". Jejich setkání s čerstvou krví nových talentů trefně okomentuje moderátor pořadu Tomáš Jeřábek.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
2
Viděl jsem jen pár kusých výstupů na Youtube, ale pokud jsem neměl sakra smůlu na výběr, tak musí být tenhle pořad obdivuhodně komplexní genocida humoru. PS: Rada nad zlato - Když už se publikum nesměje (a kdo by se mu divil), chtělo by to aspoň nezabírat otrávený ksichty lidí, kteří zjevně přemýšlejí o tom, jak co nejrychleji opustit tuhle potápějící se loď.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Není tomu dlouho, co jsem objevil stand-up vystoupení... A zjištění, že Prima má svůj pořad, ve mně probudilo nemalá očekávání. Hodně se mi líbí provedení. Žádné pauzy mezi účinkujícími, moderátor Tomáš Jeřábek nemá žádné dlouhé úvodní proslovy, prostě nic nezdržuje... Účinkující, kteří se na pódiu objevují pravidelně jsou výborní, a když je čas od času doplní nějaký amatér, tak nic nezkazí.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
4
Většinou jsou ty stand-upy vážně blbý a přítomíní "baviči" tu až moc tlačí na pilu, až si člověk říká čemu se tam ty lidi sakra smějou.... Ale najdou se tam i světlý momenty, kdy se člověk opravdu zasměje, zpravidla u osvědčených komiků, Knor, Čech...

Dodatečné informace

Původní název:
Comedy Club (více)
  • Česká republika Comedy Club
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění