Comedy Central Roast of Rob Lowe

68%

Zajímavosti 3

  • Bylo zřejmé, že Ann Coulterová se s postupujícím večerem cítí stále nepříjemněji a že si před svou účastí nebyla vědoma podstaty pečení. Publikum i ostatní účastníci dávali najevo, že její přítomnost není vítána, a to díky všem drsným vtipům a bučení, které se na její adresu během pořadu ozývaly, zejména poté, co ji Peyton Manning svým vtipem o jejím vítězství v Kentucky Derby a Jimmy Carr svým vtipem o tom, že se zabije, přiměli, aby se před kamerou tvářila viditelně nepříjemně. Ostatní pražáci, a dokonce i čestný host Rob Lowe, prohlásili, že její set nebyl vůbec vtipný, že se celý večer chovala jako uražená nula, zejména poté, co byla tak veřejně ponížena, a že tam byla jen proto, aby propagovala knihu "In Trump We Trust", kterou nedávno vydala.
  • Na počest zesnulého Prince se Jeffrey Ross převlékl za Prince v jeho slavném fialovém sametovém obleku a věnoval mu svůj pečící set.
  • Bo Dereková měla vystoupit v roli roastera, ale kvůli termínové kolizi se nemohla dostavit a nahradila ji folková zpěvačka Jewel.