After Ours

57%

Zajímavosti 8

  • Patrick Bristow a Joel Brooks hráli protivníky postavy Barryho Van Dyka. Ačkoli si spolu ve filmu nikdy nezahráli, byli obsazeni jako manželský pár do dalšího filmu Shanea Stanleyho, Mistrust (2018) s Jane Seymourovou v hlavní roli.
  • Mezi absolventy střední školy Agoura High School byli Aimee Graham, Bryan Anthony Shane Stanley, Tiffany Johnson a jejich bývalý učitel dramatické výchovy John Kilpatrick. Všichni navštěvovali Johnovy hodiny dramatické výchovy v letech 87-90.
  • Třetí spolupráce Joea Landy a Shanea Stanleyho po filmu Polda (1998) a Crime Defense (1997).
  • Scéna s Barrym Van Dykem a Reggie Austinem vznikla několik dní před natáčením. Režisér měl pocit, že v ní není dostatečně jasný odkaz na historii Edwardovy herecké kariéry, aby se s ní laičtí diváci mohli ztotožnit. V tomto procesu bylo odhaleno odhalení Edwardovy vlastní smrtelnosti, čímž bylo v sázce mnohem více pro další vývoj postavy.
  • Porsche "Silver Bullet", které řídí Danny, představitel Joea Landy, patří producentce Tiffany Johnsonové. Je to Porsche 928 z roku 1981.
  • Shane Stanley dostal nápad na tento příběh, když viděl, jak vedle něj na červenou v Los Angeles zastavil známý herec, než do toho zapojil svého otce Lee Stanleyho.
  • Poslední film Dana Haggertyho. Pes ve scéně s Danem Haggertym patřil majiteli lodi, na které se scéna natáčela. Pan Haggerty psa chvíli před natáčením vycvičil, aby dělal přesně to, co bylo napsáno ve scénáři.
  • V tomto filmu se objevuje několik hollywoodských rodinných vazeb. Barry Van Dyke, syn Dicka Van Dykea a synovec Jerryho Van Dykea. Jason Connery, syn Seana Conneryho a Diane Cilento. Jordan Ladd, dcera Cheryl a Davida Laddových. Omar Gooding, bratr Cuby Goodinga Jr. a syn Cuby Goodinga. Ellen Travoltová, sestra Johna a Joeyho Travoltových a manželka Jacka Bannona. Aimee Grahamová, sestra Heather Grahamové. Jillian Armenante, manželka Alice Dodd. Sophie Tweedová-Simmonsová, dcera Shannon Tweedové a Gena Simmonse. Rya Kihlstedtová, manželka Gila Bellowse. Shane Stanley, syn Lee Stanleyho a manžel Val Barriové. Nia Peeples, matka skladatele Chrise Hayzela. Kameraman Austin Harris, syn Roda Harrise, který napsal a nazpíval píseň "Hands of Time".