Zlatokopky

65%
Zlatokopky

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Na můj vkus až příliš zdlouhavé a nezajímavé. Přesto jsem si z filmu odnesl pár poznatků. 1, Musím si dávat pozor na ženský,protože jsou očividně nevyzpytatelné. 2,Lopez je stále neuvěřitelně HOT. 3, Každý chlap vydělávající velké peníze je v podstatě prase,které si zaslouží být zneužito a okradeno. Pro mne jeden z nejslabších filmů co jsem v poslední době viděl.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
7
Pěkná sonda do života Zlatokopek, u nás možná spíše holek Rohyponolek na vyšším levelu. Spousta krásných žen, zhýralých makléřů, kteří jim sedají na lep. Je to slušně poskládané, i když tomu šlo přidat trošku dramatičnosti. V neposlední řadě.. Jennifer Lopez to na hranici padesátky slušelo neskutečně a zapadla mezi výrazně mladší herečky.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tak těmto dámám je dobré se zdaleka vyhnout! Podle novinářů jsou Zlatokopky Vlkem z Wall Street v sukních, a to u námětu sice platí, ale rozhodně to neplatí o zpracování. Lorene Scafaria opravdu není Scorsese. Film hodně drží nad vodou herecké obsazení, Jennifer Lopez je naprosto geniální a nikdy takhle dobře ve filmu nehrála. Na druhou stranu ani Leo nedostal Oskara za ztvárnění Belforta. Jennifer by si tak měla zahrát nějakého Revenanta. To je vtip samozřejmě. Slušný film.


Dodatečné informace

Původní název:
Hustlers (více)
  • USA Zlatokopky
  • USA Hustlers
Premiéra v ČR:
12. 9. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
157,6 mil. USD (celosvětově)

Podobné