Critters

67%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Tohle je klasika mého dětství z které ta 90ková atmosféra přímo stříká. Snímek dokázal skvělé namíchat poměr komedie a hororu (v dnešní době s tím má spousta režiséru velký problém). Critters jsou i za ta léta stále roztomilé chlupaté kuličky na které si musíte dávat pozor.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
6.5
Teď úplně nerozumím tomu, jak jsem se toho mohl jako malý kluk bát, ale prostě to tak bylo. Critters jako takový, nejsou úplně věrohodní ,ale to co se kolem nich dělo bylo prostě strašidelné.. :) 65% z nostalgie. No možná i proto, že doma bych je mít nemusel :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Velké zklamání. Čekal jsem zábavnost ve stylu Gremlinů nebo trošku "něco jako horror", ale k oběma žánrům to má brutálně daleko. Kdysi možná tyhle příšerky mohly fungovat, ale teď vážně ne - ani s přimhouřením obou očí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Další roztomilé příšerky z opačného koutu vesmíru. Dějově film trochu pokulhává, je vidět samotnou béčkovost. Pro zábavu ideální. Čas při sledování utekl hrozně rychle, takže nuda si tu místečko nenašla.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Hodnocení hodně souvisí s nostalgií, často tuto blbost dávali na nově, když jsem byl malý, brácha u toho sral, ale on byl vždycky docela looser. Viděl jsem to nyní snad po 20 letech znovu a musím uznat, že je to pořád stejná prdel, která pobaví, nenudí a já mám slabost pro horory 80 let.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"Hledáme Kriteri!" Na začátku jsme ve vesmíru a sledujeme něco, co zatím nemůžeme pochopit. Mimozemšťan dá přivolat pátrače, kteří nemají obličej. Na krku mají zelenou mičudu, takže jsou k smíchu. Pak se přesuneme na zemi, kde pátrači bojují s Kriteri. Má to Happy End a hlavní postava je špunt, takže horor to nepřipomíná. Kriteři jsou temnější gremlini, kteří se poprvé ukážou až v 35 minutě. Ve všech ohledech béčková záležitost, kterou si podruhé nepustíte. - 40%.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
6
Není to špatné, ale k dobru tomu chybí lepší tématická a žánrová uchopenost. Takhle je to někde na půl cesty. Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=__mJ3me__wk&t=55s
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Pro mě velice zábavná srdcovka kterou mám od dětství moc rád.
lukas-juras
lukas-juras
426 bodů
7.5
Horor mého dětství, kůli kterému jsem jako malý zůstaval v noci v posteli hodiny a hodiny, i když se mi chtělo čůrat... Po shlédnutí 2 dílu člověk pochopí proč. A již zmiňovaný humor člověk pochopí až když je starší, je skvěle zapasován! Tato kultovní věc nezestárne....