Série 1 Epizody 110
- 1. série, Jídlo, s.r.o.2014 110 epizod 23h 50m
- Číslo epizodyNázev epizodyDélka epizody
- S1 E1Šunka (1) - Vepřová porážka16. 4. 201413m
- S1 E2Šunka (2) – Pytle s éčky22. 4. 201413m
- S1 E3Šunka (3) - Chaos na etiketách30. 4. 201413m
- S1 E4Šunka (4) – Malovýroba7. 5. 201413m
- S1 E5Pečivo (1) - Mlýn14. 5. 201413m
- S1 E6Pečivo (2) – Rohlíky a Šumava21. 5. 201413m
- S1 E7Pečivo (3) - Malá pekárna27. 5. 201413m
- S1 E8Pečivo (4) – Legenda o celozrnnosti4. 6. 201413m
- S1 E9Éčka (1) - Italská fabrika na přísady11. 6. 201413m
- S1 E10Éčka (2) – Glutamát a spol.18. 6. 201413m
- S1 E11Éčka (3) - Proč a jak25. 6. 201413m
- S1 E12Točená zmrzlina - Kouzlo z prášku2. 7. 201413m
- S1 E13Firmy, které odmítly natáčení9. 7. 201413m
- S1 E14Kuře (1) - 36denní životní cyklus17. 9. 201413m
- S1 E15Kuře (2) - Porážka24. 9. 201413m
- S1 E16Pivo (1) - Jak se vaří světlý ležák1. 10. 201413m
- S1 E17Pivo (2) - Rodinný pivovar Matuška8. 10. 201413m
- S1 E18Mléko a mléčné výrobky (1) - Kravín15. 10. 201413m
- S1 E19Mléko a mléčné výrobky (2) - Zpracování v mlékárně22. 10. 201413m
- S1 E20Mléko a mléčné výrobky (3) - Máslo28. 10. 201413m
- S1 E21Mléko a mléčné výrobky (4) - Eidam4. 11. 201413m
- S1 E22Mléko a mléčné výrobky (5) - Tavené sýry12. 11. 201413m
- S1 E23Mléko a mléčné výrobky (6) - Biofarma18. 11. 201413m
- S1 E24Víno (1) - Jak se vyrábí ve velkém26. 11. 201413m
- S1 E25Víno (2) - Malé vinařství2. 12. 201413m
- S1 E26Ryby (1) - Český kapr9. 12. 201413m
- S1 E27Ryby (2) - Čerstvé mořské ryby16. 12. 201413m
- S1 E28Brambůrky30. 12. 201413m
- S1 E29Chlazené paštiky (1) - Velkovýroba27. 1. 201513m
- S1 E30Chlazené paštiky (2) - Malovýroba3. 2. 201513m
- S1 E31Řepný cukrovar10. 2. 201513m
- S1 E32Lihovar17. 2. 201513m
- S1 E33Slivovice25. 2. 201513m
- S1 E34Banány3. 3. 201513m
- S1 E35Hovězí maso (1) - Porážka10. 3. 201513m
- S1 E36Hovězí maso (2) - Stařené maso a steaky18. 3. 201513m
- S1 E37Olomoucké tvarůžky24. 3. 201513m
- S1 E38Hořické trubičky31. 3. 201513m
- S1 E39Zabijačka (1) - Porážka prasete8. 4. 201513m
- S1 E40Zabijačka (2) - Tradiční zabijačkové pochoutky14. 4. 201513m
- S1 E41Slunečnicové a řepkové oleje21. 4. 201513m
- S1 E42Jihočeská Niva29. 4. 201513m
- S1 E43Pardubický perník5. 5. 201513m
- S1 E44Káva (1) - Jak se vyrábí ve velkém12. 5. 201513m
- S1 E45Káva (2) - Lokální pražírna19. 5. 201513m
- S1 E46Minerální a pramenitá voda27. 5. 201513m
- S1 E47Firmy, které odmítly natáčení (2)3. 6. 201513m
- S1 E48Hořčice30. 9. 201513m
- S1 E49Kečup6. 10. 201513m
- S1 E50Gumoví medvídci13. 10. 201513m
- S1 E51Studentská pečeť20. 10. 201513m
- S1 E52Malá čokoládovna27. 10. 201513m
- S1 E53Zmrzlina Míša3. 11. 201513m
- S1 E54Šneci10. 11. 201513m
- S1 E55Foie gras17. 11. 201513m
- S1 E56Houby24. 11. 201513m
- S1 E57Tofu1. 12. 201513m
- S1 E58Kofola8. 12. 201513m
- S1 E59Müsli2. 2. 201613m
- S1 E60Těstoviny9. 2. 201613m
- S1 E61Čaje16. 2. 201613m
- S1 E62Hranolky23. 2. 201613m
- S1 E63Jesenka, Salko a spol.1. 3. 201613m
- S1 E64Koření8. 3. 201613m
- S1 E65Konzervy pro psy a kočky15. 3. 201613m
- S1 E66Hašlerky22. 3. 201613m
- S1 E67Bon Pari29. 3. 201613m
- S1 E68Gothaj5. 4. 201613m
- S1 E69Salám Vysočina12. 4. 201613m
- S1 E70Jogurty19. 4. 201613m
- S1 E71Kozí biofarma26. 4. 201613m
- S1 E72Jemné pečivo – makový závin3. 5. 201613m
- S1 E73Mozzarella10. 5. 201613m
- S1 E74Sýr Gran Moravia17. 5. 201613m
- S1 E75Arašídové křupky24. 5. 201613m
- S1 E76Tyčinky31. 5. 201613m
- S1 E77Chřest7. 6. 201613m
- S1 E78Med (1) – Výroba ve velkém14. 6. 201613m
- S1 E79Med (2) – Výroba v malém21. 6. 201613m
- S1 E80Polévky z pytlíku – Z jakých surovin se vyrábějí a jak se degustují?4. 10. 201613m
- S1 E81Řemeslný cider bez zbytečného cukru11. 10. 201613m
- S1 E82Nakládané okurky18. 10. 201613m
- S1 E83Jak se vyrábí tradiční slovenské ovčí sýry25. 10. 201613m
- S1 E84Slovenské kravské sýry: Jak se dělají vyhlášené zazrivské nitě?1. 11. 201613m
- S1 E85Houskové knedlíky – Český kulinářský fenomén, který se kraj od kraje liší8. 11. 201613m
- S1 E86Jak se pěstují bylinky, které jsou dodávané do supermarketů15. 11. 201613m
- S1 E87Jak se dělá klasické kysané zelí? Rozdíl v chuti mezi čerstvým a "pytlíkovým" je jasně patrný22. 11. 201613m
- S1 E88Jak se dnes vyrábí pařížský salát, když už neexistují státní normy29. 11. 201613m
- S1 E89Zavináče a matjesy: Jak se vyrábí tradiční česká pochoutka ve velkém?6. 12. 201613m
- S1 E90Jak se připravuje krevetový salát v luxusním lahůdkářství?13. 12. 201613m
- S1 E91Originální lázeňské oplatky – Proč nelze ruční práci nahradit automatizovanou výrobou?20. 12. 201613m
- S1 E92Pilsner Urquell – Světoznámá plzeňská dvanáctka27. 12. 201613m
- S1 E93Osobně vyzkoušeno Romanem Vaňkem: Sklizeň čaje na Srí Lance11. 4. 201613m
- S1 E94Cejlonský čaj: Jak probíhá burza čajových lístků a další zpracování v továrně18. 4. 201713m
- S1 E95Tajemství výroby poctivých špekáčků25. 4. 201713m
- S1 E96Tatranky: Jak se vyrábějí a proč jsou arašídové bez arašídů?2. 5. 201713m
- S1 E97Výroba sýrů francouzského typu, které se dodávají i do nejlepších restaurací9. 5. 201713m
- S1 E98Jak se dnes vyrábí absint, legendární nápoj prokletých básníků?16. 5. 201713m
- S1 E99Tajemství lentilek, cukrovinky oblíbené mnoha generacemi dětí23. 5. 201713m
- S1 E100První česká velkopěstírna rajčat30. 5. 201713m
- S1 E101Jediná výrobna hostií v Čechách6. 6. 201713m
- S1 E102Prvotřídní české džemy pravidelně získávají prestižní světová ocenění13. 6. 201713m
- S1 E103Obliba zvěřiny roste. Jak se dostane kančí maso z lesa až na váš stůl?20. 6. 201713m
- S1 E104Se šípkovou, nebo se zelím? Dva legendární recepty od experta na zvěřinu27. 6. 201713m
- S1 E105Hermelín. Tajemství výroby krále sýrů21. 11. 201713m
- S1 E106Ricola – Světoznámé švýcarské bonbony z 13 různých bylin29. 11. 201713m
- S1 E107Jak se chovají ryby na pstruhové farmě?5. 12. 201713m
- S1 E108Fidorka. Jak se vyrábí legendární československá sladkost?12. 12. 201713m
- S1 E109Slepičí bujón v kostce – Kromě jiných ingrediencí se do něj zpracovávají i opravdové slepice19. 12. 201713m
- S1 E110Šumivé víno. Jak se vyrábí a co nejvíce ovlivňuje jeho chuť?26. 12. 201713m