Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí

61%

Zajímavosti 5

  • Žena, která se během loupeže v klenotnictví v roce 2009 vydávala za snoubenku, uvedla, že chce zásnubní prsten, jaký má Kate Middletonová. Kate a William však své zasnoubení oznámili až v listopadu 2010.
  • Když Jennifer peníze najde, řekne, že jsou z Kostariky a z Belgie. V Belgii používáme eura od roku 2002, stejně jako ve Francii, Německu, Rakousku, Nizozemsku... Pouhým pohledem na bankovky se nedá říct, že peníze jsou z Belgie nebo že tam budou použity.
  • Adresa Maryannina domu, kterou Derrick vidí na obálce, a adresa stejného domu, kterou Jennifer dá Frankovi, se neshodují. Na obálce je také uvedeno, že dům je v Greenville v Indianě, ale je zde uvedeno poštovní směrovací číslo pro Garrett v Indianě, což je 260 mil severně od Greenville.
  • Na vývěsním štítu obchodu vyloupeného v roce 2009 je uvedeno "Collins Jewellers", ale tento příběh se údajně odehrává v Indianě, takže obchod by měl používat americký pravopis (jak je později vidět ve zpravodajských článcích), tedy "Collins Jewelers". (Skutečný obchod použitý při natáčení se nachází v oblasti Vancouveru v B.C.).
  • Roli Jennifeřina manžela Jasona dříve ztvárnil Rick Ravanelo. Nyní je v této roli Steve Bacic.