Main Aur Charles

62%

Zajímavosti 9

  • Přibližně v sedmé minutě filmu se objeví několik novinových článků týkajících se Charlese Sobhraje. Přestože mají různé titulky, obsah všech novinových článků je stejný a v některých se opakují stejné řádky.
  • Uprchlý Charles Shobhraj byl zatčen v Goa v restauraci O Coquiero. Stalo se tak v době, kdy se zde natáčel film Jalwa. Pankaj Prashur dostal geniální nápad zamluvit si stejný stůl, u kterého seděl Charles . chtěl, aby byl ve filmu použit přesně ten samý stůl. Natočil scénu, ve které se Naseeruddin převléká, aby někoho chytil.
  • Film je natočen na motivy útěku Charlese Shobraje z vězení Tihar v roce 1986.
  • Týden po premiéře filmu Prawaal Raman oznámil další film o Charlesi Shobhrajovi, který bude plně založen na jeho životním příběhu a Randeep Hooda si ponechá svou postavu, ale film bude natočen v angličtině a francouzštině.
  • Film se setkal s negativními ohlasy diváků, podle kterých byl jedinou záchranou filmu Randeep Hooda.
  • Poté, co se cesty Prawaala Ramana a Abhisheka Pathaka rozešly, se Prawaalův film chystala produkovat Pooja Bhatt pod svou hlavičkou. Nový název filmu zněl "BAD". Randeep měl hrát hlavní roli. Pooja však od filmu upustila, protože se jí zdál rozpočet příliš vysoký. Tehdy Raman našel producenty Raju Chadha a Amit Kapoor.
  • Režisér Prawal Raman napsal scénář s názvem "Jailbreak" a získal producenta Abhisheka Pathaka, aby ho produkoval. Do role Charlese Shobraje byl angažován Sanjay Dutt. Název filmu byl také změněn na "Serpent Files". Sanjay Dutt dostal radu, aby nehrál další zápornou roli a z filmu se odhlásil. Prawal pak chtěl do filmu Randeepa Hoodu, ale Abhishek Pathak ( syn Kumara Mangata) nyní chtěl Saifa Ali Khana nebo Emraana Hashmiho. To se Ramanovi nelíbilo a usoudil, že bude nejlepší se s Abhishekem Pathakem rozejít a najít si jiného producenta. Prawal Raman našel jiného producenta a změnil název filmu. Nový producent Ramanovi dovolil obsadit Randeepa Hoodu.
  • V roce 2002 se opět začal natáčet film o Karlu Šobrajovi. Film produkoval a režíroval Sohrab Irani a nesl název "Bottomline -A Slap in The Face of Redemption" .Roli měl nyní ztvárnit Jackie Shroff. Jackie si kvůli roli také oholil knír. Jackie Shroff, Sohrab Irani a jeho dcera Oorvazi Irani se s Charlesem setkali v Londýně, aby o filmu diskutovali. Charles si s Jackie Shroffem rozuměl a byl spokojen s výběrem Sohraba. Film byl nakonec z neznámých důvodů odložen.
  • Aamir Khan měl poprvé hrát roli Charlese Shobraje. Charles se s ním setkal v Paříži a jednali o filmu.Charles byl s Aamirem spokojen a chtěl, aby roli hrál Aamir.Aamir se však poté věnoval jiným filmům a rozhodl se film nenatočit.